Manly Touch

Hoffren-Salminen-Yliajo | 18.02.2005 | Rock
3:50

HSY:n kontribuutio Dj Erotican kilpailuun. Alkuperäiselle niin uskollinen, kuin vain meidän tekemänä voi olla. Kaikkiin kysymyksiin karhuista, joita et ole ikinä uskaltanut kysyä, vastataan sellaisella vimmalla että hunajapurnukka putoaa kädestä! Jollet usko, olet ateisti!

http://www.mikseri.net...
http://www.mikseri.net...

8.78   4084 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ape 11.07.2005
Loistava! <3
0   +1 +2
 
9
mahtiori 09.07.2005
Sama henki pysynyt päällä. hyvä touch ja meininki. jatkakaa aikalailla samaan tyyliin, itseasiassa tässähän on omaa tyyliäkin jo mukavasti kertynyt.
0   +1 +2
 
8
Xantaks 09.06.2005
Intro on aika rokkaava. Mutta jossain tuo tausta skitta ei toimi. Mutta Laulu on hyvä valinta ja enkun kieliset sanat on paremmat kun Suomen. Eikun lisää vaan kappaleita.
0   +1 +2
 
10
spellman 15.03.2005
Olipas aika pirun hyvä versio. Laulajan soundi/tapa
laulaa toimii mielestäni englanniksi vielä paremmin
kuin suomeksi.

Toteutus on mainio ja soundit/miksaus kuullostaa
helevatan hyvältä. Aidoilla rummuilla toki vielä parem-
paan lopputulokseen olisi päästy, mutta melkoisen
hyvän soundiset ja hyvin on konerummut tähän
heitetty eikä sinänsä pudota tätä yhtään alaspäin.

Sovitus on nappi, säröbasso toimii ja konerummut
heitetty hyvällä tyylitajulla. Hienosti toteutettu
kipale.
0   +1 +2
 
9
LauriT 28.02.2005
Mukava kuulla, että en ole ainoa tyyppi The Planin lisäksi, joka on pyrkinyt tekemään versiostaa musiikillisesti siedettävän. Saundillisesti tämä on aika hyvin kohdallaan ja laulu toimii todella hyvin. Masterointi on onnistunut erittäin hyvin - tämä kuulostaa todella voimakkaalta verrattuna muihin Winampin biisilistalla oleviin biiseihin. Tästä ei oikein negatiivista sanottavaa keksi (osaisinpa itsekin saada biiseihini yhtä suuren äänenvoimakkuuden). Tuo karhu-luento on kyllä todella hauska oivallus "...jos 300-kiloinen karhu viheltää sinulle, niin juokse karkuun". Originaaliin on myös mukavasti tarttumapintaa toisin, kuin omassa versiossani.
0   +1 +2
 
aika yllättävä toi alku,ekana aattelin, et mitä paskaa, mut vittu täähän on aika psykedeelistä kamaa:D
ja kansalla oli kaamea jano:DDDD
0   +1 +2
 
theplan 21.02.2005
Rankka, intensiivinen, toimiva. Tuotantoa on viilattu antaumuksella, ja syystäkin. Tässä on löydetty biisiin erinomainen uusi näkökulma. Kertosäe rokkaa täysillä. Tietopakettiosio on tosi mainio - myös taustariffiltään.

Soitto ja ohjelmointi on taidokasta ja tyylikästä. Erityisesti pidin laulusta. Säröinen soundi sopi hyvin, mutta laulaja hoitaa muutenkin homman erittäin asiallisesti. Tykkäsin siitä, ettei sitä oltu vedetty överiksi esimerkiksi lausunnaltaan.

Erinomainen versio. Pidättäydyn kuitenkin antamasta arvosanaa, koska kyseessä on kilpakumppani! ;)
0   +1 +2
 
Pastori 21.02.2005
Hoho.
Johan on vedetty miehinen kosketus uuteen kuosiin. Tässä on kyllä aika happoinen meininki kuten jo aikaisemmin tuolla sanottiinkin. Hupaisaa. Tämä sopisi hyvin johonkin Rakkautta&Anarkiaa -leffan äksönmusiikiksi. Tai sellaiseen kohtaukseen jossa porukka vetää mömmöjä nassuun ja häröilee pamipäissään.

pastori näyttää peukkua. Ylöspäin.
0   +1 +2
 
10
Pukkapää 18.02.2005
Nyt se on täällä! Pakko myöntää; tämä versio rokkaa kaikki pakanalliset maan rakoon ja heittää miehekästä kosketusta niin paljon, että pakarat huutaa armoa! Olen otettu, tämä sai naaman pelkkään hymyyn ja toimii kuin kalja jääkaapissa.

Kisabiisejä on kuunneltu paljon ja tämä onnistui kaikista eniten ottamaan biisistä kaiken ilon irti; laulut, bassot ja taustat, KAIKKI toimii aivan helvetin hyvin. Laava on rokkia, niin rokkia, että karhutkin pelkäävät! Ja laulu toimii aivan perkeleen hyvin, ja tausta on oikeasti niin menevä, että olen kateellinen! Hienoa jätkät hienoa!

Nyt toivotan teille vain pelkkää onnea kisaan! Tämä biisi pelasti illan, kiitokset! Manly touch jumalauta!
0   +1 +2
 
10
dj_mcxl 01.04.2005
Tää on nyt se biisi mitä mä oon oottanu mutta en löytäny harmi vaan että ei ollu ykönen siinä manly touch kilpailussa mutta kuka siitä välittää hyvä tää on silti!!.xD
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2