Domination (original mix)

Hoozk | 15.05.2008 | Melodic Trance
7:43

huhhuh, vihdoinkin se on ohi! Fruitti veti viimesiää ja Cpu load oli kokoaja 98-99!

No mutta, tääällä se kuitenkin on ja pysyy tökkimättä...
Täst lähtien keskityn vähä tän tapasee trancee enkä tommosee epämääräsee öö.. mitä se ees ny o :D

9.33   901 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
mousedj 04.07.2008
Sun ehdottomasti parhaimpia biisejä. Toi basso homma just fantastic...
0   +1 +2
 
10
SweetSleep 25.05.2008
Helevana, Sun kanssas vois lähtee soitteleen johonkin. Kuin suoraan jostain käsikirjasta. Täydellinen biisi, ei äänivalinnaltaan huippuluokkaa ja diskantti vähän liian kovalla, mutta ammattimaista ja kaunista jälkeä ja sehän vie pitkälle, melodia myöskin hyvää antia olisi mukava tuoda biiseihisi mukaan omaa soundia ja epätasaista bassolinjaa ja avot! kiitos!
0   +1 +2
 
10
Bompaze 28.05.2008
samaa mieltä sweetsleepin kanssa, mulle menis ihan täydestä jos joku väittäis tän olevan jotain tyyliin rank1:ta tai arminvanbuurenii tai vastaavaa..oikeestaan tulee tosta alusta vähän dumonde mieleen itelle. mun mielestä ihan tajuttoman onnistunu biisi! ihan uskomattomat melodiat ja hyvä junkka, tykkään! oon ihan tyystin missannut sulta jostain syystä tän projektin, mutta ehtiihän sitä faniutua:) parempi myöhään kun ei milloinkaan. täytyypi syynätä tarkemmin tosiaan noita muitakin biisejä sit kun on paremmin aikaa :)
0   +1 +2
 
GxBx 29.05.2008
Jees settiä, aika progea itseasiassa. Ei ihan perinteistä kikkelihumppaa.
Komppeihin kun saisi vielä vähän massaa ja vaihtelua, sekä miksausta kasaan niin w0t!
Diggasin tosta rakenteesta, erikoista vaihtelua.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 28.06.2008
Yllätyin miten hyvältä kuulostaa tää setti jos vertaa tuohon toiseen projektiin. :) Soundit on aikalailla kunnossa tässä. Bassosta tykkään erityisesti ja basarikin potkii niinkuin pitää. Rakenne sen sijaan on vähän sekava välillä. Ei tuo mitään uutta konemusiikin puolelle tämäkään mutta silti toimivaa trancea. Piano taustalla on kansa loistavan kuulonen. Breikki kun alko ni tuli sen sijaan ihan erilainen meininki. Hyvi sekotettu jotai orchestral elementtejä tähä. Sen sijaan melodia ei enää loppupuolella iske kun rakenne on muutenkin vähän sekava. Selkeemmäks rakennetta ni biisit paranee ihan helkkaristi. Vaikka tavallaan on hyvä että on vaihtelua, mutta kyllä mulle aina trancen pitää olla aika yksinkertaista että siitä saa heti semmoisen otteen, nimenomaan tunnelmasta. Liika vaihtelu voi joskus latistaa tunnelmaa. Onneks lopussa tulee kuitenkin tuo ns. päämelodia josta pidän.

Jepulis. Laadullisesti biisi kuulostaa jo erittäin hyvältä. Ihan pelottaa mitä seuraavaks on tulossa. :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta