Ilmastonmuutos

Hullulehmä | 30.10.2008 | Rock
3:28

Hullulehmä ottaa kantaa ilmastonmuutoksen biisin voimilla. Tällä parannetaan maailmaa!! Siellä on sanatkin, että saa jotain selvää.

10.00   428 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=354112
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

Säe1:
Lailla Hullunlehmän meitä teurastetaan. Ei oo siinä mitään eroo, paitsi ettei olla lehmiä. Jos voisit sen sä muuttaa, olisko siitä mitään hyötyä, kun maailma kuitenkin hukkuu paskaan ja roskaan. Aina lisää halutaan ja kaikki edestä raivataan. Ei oo siinä mitään järkee, kun hukutaan kuitenkin paskaan.

Säe2:
Liian myöhään huomataan, ei sitä pysty muuttamaan. 1000 astetta beachilla ei enää hirveesti miellytä. Autot vois jo pois jättää, mut mitä me sitten tehtäis? Kun ei meiän kunto kestä ees pikkusta lenkkiä.

Kertsi:
Itse itsemme tuhotaan ja maailma siinä samalla. Ei kukaan meitä muista, kun oomme tuhkaa taivaalla. Eikukaan mitä muista, ei meitä odota. Vain universumi jatkaa kiertokulkuaan..

Säe3:
Ei se mua haittaa, vaikka täältä poistutaan. Se on evoluution kehitys täydellinen. Ehkä jotain lisää saadaan, jotain parempaa, joka meidät korvaa ja uuden ajan aloittaa!

Kertsi:
Itse itsemme tuhotaan ja maailma siinä samalla. Ei kukaan meitä muista, kun oomme tuhkaa taivaalla. Eikukaan mitä muista, ei meitä odota. Vain universumi jatkaa kiertokulkuaan.. 2x

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat