Enjoy

2:26
8.83   759 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=118781
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DJ Techno 11.07.2005
Tuo akan typykkä on tässä hieno lisämauste hyvään taustaan. Tekis mieli sanoo että tykkään taas rummuista, mut oon nyt jo sanonu sen niin monesta biisistä, että sovitaan etten sanonut sitä. :)
ihan joo tykkäsin.
Tosin toi kimee kohta ottaa päähän... :\ se laskee numeroa yhden verran eli 9. :P
0   +1 +2
 
9
Dj Kerkkooposse 23.03.2005
Lyhyt kommentointi:

Kiksu toimii alussa ihan kivasti ja muutenkin saundipuoli tuntuu olevan hanskassa, ainut mikä omaan korvaan otti oli tuo muutaman tahdin ajan kuuluva korkea tiiiiu tiiiiiu ääni mistä en niin välittänyt. Bassolinjasta en osaa sanoa mitään koska nämä kottaraispöntöt eivät oikeen matalille taajuuksille tee kunniaa. Nais voksut voisivat soida himppu pidempään ja hieman reveerbin kanssa.. Myös tuo päämelodia voisi soida hieman smuuthimmin sekä kappaleen soisi olevan vähän pidempi.

No joo, tämähän on vain oma mielipide, taas kerran..
0   +1 +2
 
8
SNEAKY DREAM 21.03.2005
Vokaalit kauniit mutta näin eurotranceksi olisi saanut olla pidemmätkin.
Ihan kiinnostava ja odotan biisin valmistumista kokonaan.
...ja aivan totta mitä edellä sanottiin bassolinjaa uupuu...
0   +1 +2
 
Aurisgale 21.03.2005
Erittäin onnistuneita leadeja linjoiltaan, mutta linjat kuulostavat silti todella tyhjiltä ilman bassolinjaa... kyllähän noi leadit korvaa hieman bassolinjaa, mutta alataajuudet silti uupuu kokonaan, jotta niistä jotain hyötyä olisi...

Vokaalit ovat hieman irrallisen kuuloisia, mutta kuitenkin ajaa asiansa ihan hyvin... Biisiin on vaikea päästä sisällekkään näin lyhkäisenä... mut masterointi suht laadukasta... erottuvampia saisi silti olla soundit... pari lisä equa ei olisi pahitteeksi... efektejäkin voisi laittaa huoletta lisää... mut mukava kuitenkin kuulla, että tämä laji on teille varsin tuttua ja sujuvaa... pidin kyllä, vaikka euroisuus ei ole mistä eniten innostun.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat