Mikään ei kuole

Ihmineläin | 28.11.2008 | Folklore
4:58

Lähde-levyn yhdeksäs.

10.00   1226 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=357816
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Borborygmia 31.01.2009
Shamanistinen! Tunnelma nousee koko ajan, toteutus hipoo galaksien reunoja,,, Tässä oli jopa melodiaa, mikä vaikutti minuun. Hienot kuorot.
0   +1 +2
 
gorgonoidi 29.11.2008
Täpäräytti! Nuo melodiat, rytmit ja saundit muutkin ovat kaikki sellaisessa symbioosissa et uhuhmh. Tuo loppu imee mukanaan hyvin syvälle tajuamiseen, jonnekin keskipisteeseen. Ajattoman kuuloista ääntä.
0   +1 +2
 
I.V 29.11.2008
Alkuun tässä toivoin että äänet olisivat enemmän ihminmäisempiä, luonnollisempia(vähemmän muokattuja siis). Hämmästelin mitenkä hienosti olit saanut ääntä itsestäsi aikaan ja sitä muokattua. Rytmeistä pidin kuten neiti/rouva ylhäälläkin. Loppua kohden kun päästit laulusi laukkaan alkoi tämä kappale miellyttää oikeinkin kovasti. Tämä täyttää hyvän kappaleen tunnusmerkistön, ekalla kuulemalla tästä jo pitää tietäen samalla että lisää kuuntelemalla pitää enemmän.

Eritoten tämän projektin kanssa herää usein mielenkiinto miten olet kaiken tämän tehnyt, mutta älä vaivaudu siitä kertomaan. Minulla menee kaikki sellainen yli hilseen.

Pakko todeta vielä loppuun että tuli mieleen Sielun Veljet(tässä tapauksessa se on hyvä asia).
0   +1 +2
 
Tämä biisi pelittää täysillä.
Onnistunut kokonaisuus, josta voi mielikuvitella oman mielensä mukaisen näytelmän.

Rytmiikka on hyvin hallussa, äänimaailma kirjossaan on kuitenkin maltillinen ja antaa tilaa kuuntelijan tuntea äänen voima ja sen eri sävyt.

Pidän tämän projektin yleisilmeestä, hyvin ihmismäistä eläintähän tämä on tulvillaan. Biisin loppupuolella suorastaan yllyt pauhuun, mahtava hektinen purskahdus kaiken muun seassa.
0   +1 +2
 
odkid 30.11.2008
kauneuden kammio. tavoittaa jollain tavalla ikuisuuden käsittämättömyyden, mikä on aika hyvin äänen kautta. kaikkeushan on värähtelyä. miellytti kovasti ja aukaisi mieltä. antoi vielä maltillisesti kuunnellen enemmän. hieno. tavoitti jotain olennaista.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta