Fifth of April 2006 (Piano Recording 1)

4:54

Vapaata improvisaatiota pianolla, yhdellä otolla äänitetty, kahdelle raidalle tallennettu (MIDI + Wav). Lisätty luonnollista kaikua ja piano- EQ, muuten korjailematon ja muokkaamaton äänite. Live-esitys, performanssi improvisaation ja minimalismin ehdoilla. Tunne ja tunteet ovat tärkeintä musiikissa. Asetan itseni likoon paljastaen omat rajoitukseni, suurimmat hetkeni ja saavutukseni soitossani. Vapaus syntyy rohkeudesta ja itseluottamuksesta. En ole perfektionisti, sen vuoksi sallin jopa virheet soitossani, ja lopullisella äänitteellä. Teen satunnaisia sekä myös tietoisia virheitä soitossani, sillä olen inhimillinen olento, eikä kukaan ole täydellinen. Sallikkaamme virheet ja epäonnistumiset toisillemme elämässä, niin voimme elää vapaammin ja olla onnellisempia. Kunnioittakaa toistenne työtä. Tunnelma ja tunne, taitelijan persoonallisuus, eläytymisen voimakkuus ja esiintyjän täydellinen omistautuminen työlleen ovat tärkeintä musiikissa. Tekninen toteutus ja suorituksen taso ovat toissijaisia tekijöitä kokonaisuuden kannalta. Yksi äänitys, yksi raita, yksi totuus. Vapaus.

Äänitin tämän pianoimprovisaation hetken mielijohteesta 5.4.2006

Aki Silventoinen

9.67   2148 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

pieslice 27.04.2007
Erittäin taidokas esitys, todella rauhoittavaa kuunnella tätä yöllä pimeässä/hajavalossa. Alussa oli hieman sekava tunnelma ja teemat olivat hakusessa, mutta varsin pian kappale asettui aloilleen ja eteni kuin itsestään. Kappaleessa on hieman ylivedetty reverbiä ja EQ:ta mikä ainakin sennheisereillä on melko korvia väsyttävää ja volyymiä piti laskea melko rankalla kädellä, mutta ei tässä yhteydessä siitä pitäisi paljoa välittää. Tämä kyllä kannattaisi painattaa nuoteille.
0   +1 +2
 
gerana 10.03.2007
On kyllä pirun hyvin soitettu yhdellä kertaa. Eikä mitään mainitsettavaa virhettä löytynyt. Taitava soittaja on kyllä kyseessä :)

Kaunis sävellys. Toiveikas ja monia muistoja virtaava lähde. Tykkäsin hyvin paljon. Joskus tulee itsekin koitettua improvisoida, mutta ei lähellekään näin nättiä jälkeä synny :)
0   +1 +2
 
10
Kisha 21.09.2007
Sanattoman hienoa soittoa! Sitä vaan itse toivoisi osaavansa pianon salat tätä kuunnellessa!! Silloin kun itse improon niin se on modernia nykymusaa eikä sitä kuuntele Jormakaan! Ei mut siis oikeesti tässä kuuluu mieletön taito ja fiilis!! Mi likes!
0   +1 +2
 
Doc* 23.06.2006
Tämä on kaunista ja hyväenergistä soitantoa... hyvät, herkät vibat, sellaista Chopin-maista kauneutta. Jostain näistä voisi hyvin tehdä pitemmän ambient-remixinkin, sentyyppinen levollinen energia ja kosketuksen keveys näissä on.
0   +1 +2
 
Michikawa 22.06.2006
Kaunis ja kuulas tunnelmointi, joka lipuu alusta loppuun hiljentävästi ja mietteliäästi. Pidin kovasti tästä, itsekin vastaavia improvisoituja pianotunnelmointeja äänittelen ja koin monentasoista "yhteyttä" niin musiikillisessa kuin tunnelmallisessakin mielessä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta