DW - Fingerpaint (Incolumis remix)

Incolumis | 18.06.2006 | Tech-Trance
11:39

Reilun vuoden takainen remiksaus biisille Digital Witchcraft - Fingerpaint löytyi virtuaalipölyn peittämänä hakemistojen syövereistä. Osallistuin tällä Proton Radion järjestämään remiksauskilpailuun, menestystä ei vain tullut saavutettua. Kun ei ole tänne tullut vähään aikaan mitään laitettua, tässäpä nyt tämä ainakin. :)

9.60   3574 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kapteeni Kiila 25.04.2007
hyvää kamaa:)
0   +1 +2
 
10
Zimerus 16.04.2007
Erittäin junnaavaa, h****tin hyvää settiä!! Tribaltekno turning people wild! =) Biisi kuuluu soida analogisena eikä 01001111010100100001...mutta vinylille vaan. ;)
0   +1 +2
 
9
kikson 16.10.2006
Tämä on juurikin hyvä biisi tämänhetkiseen työtunnelmaan. Pato möyryää alla hiljaisesti ja tällästä mureaa fiilistelymusaa tulee luureista. Ei voi muuta kuin nöyrtyä, kuunnella iloisena, ja leijua saundien siivittämänä vesivirran mukaan koskea alas.

Jos jotain negatiivista pitää mainita, niin kick on alkaessaan hieman tönkkö, mutta kun lisää tavaraa alkaa tulla mukaan, se sulautuu musiikin virtaan. 9+ ja peukut pystyssä.
0   +1 +2
 
-Juha- 10.08.2006
On jo kauemman aikaa haluttanut kommentoida tämä biisi, on nimittäin sen verran tunnelmallista menoa! Hitaasti kasvava alku on nautittavan kuuloista: padi huminaa ja tunnelmallista rummuttelua hillittyjen efektien kera. Tulee mieleen luolasto, jonka seinille liekit heittävät varjoja, ihmismäisiä ja muitakin. Siellä sitten nahkaan ja turkkiin pukeutunut vanha mieshenkilö piirtää sormillaan kuvia punaisella maalilla.
Jos jotain huonoa aletaan kaivelemaan tästä niin kick soundi ei ole parhaimmasta päästä. Jotenkin liikaa muista elementeistä erottuva. Vaikkakin hyvä, ettei ole liian tehokas. Muuta pahaa sanottavaa en biisistä oikeastaan löydäkään. Upean tunnelmallinen kappale, joka toimii parhaiten yöllä yksinäisyydessä, syntyjä syviä pohdittaessa.
0   +1 +2
 
10
DjLime 24.06.2006
Erittäin hieno fiilistely alku ja hyvin pysyy tunnelma koko kappaleen ajan. Mukavan rauhallisesti etenevä kappale. Ei yhtään liian pitkä biisi. Soundit on kohdallaan kuten aina. Kokonaisuutena erittäin toimiva ja hieno biisi.
0   +1 +2
 
Chronosis 21.06.2006
Nautittavaa fiilistelyä.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 18.02.2007
En aluksi katsonut genretystä ollenkaan, ja oli oikein mukavaa kun ei tiennyt mitä on tulossa. Tech-trance oli alun jälkeen itse asiassa pieni yllätys. Tulee ainakin alkuvaiheessa vieläpä sellainen fiilis että tässä taitaa olla ihan laatuakin.

En oo hirveästi tätä nimenomaista trancen alalajia oo kuunnellut, mutta pitäisi ehkä, tässä on monia minua miellyttäviä elementtejä. Erityisesti nuo sumuiset synat toimivat. Saundillisesti tämä osoittautuu alkuodotuksia laiskemmaksi, jotenkin melkoisen väsyneet ja potkua kaipaavat saundit. Tämä ei kuitenkaan poista sitä että biisissä on hyvä yleismeininki, mukavia saundivalintoja ja paljon tunnelmaa. Vähän sielutonta, mutta kuitenkin ainakin yhden kuuntelun aikana viihdyttävää siihen pisteeseen asti kun alkoi tuntua että biisi luuppaa liikaa paikoillaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat