One With Sanctuary (Progate remix)

Incolumis | 02.09.2004 | Tech-Trance
6:24

Progaten erinomainen remiksaus. Potkua, draivia ja energisyyttä löytyy alkuperäiseen nähden enemmän.

8.78   4289 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Zimerus 16.04.2007
Erittäin hyvä taas tämäkin. Basso taustalla sais mun makuun olla hieman repivämpi ja tulla enempi ediin mutta hyvä on lopputulos kyllä!
0   +1 +2
 
10
Sound Industrial 21.09.2005
Mielettömän hyvät percussiosoundit, tästä minä tykkään.
Muutenkin biisi kaikessa yksinkertaisuudessaan toimii loistavasti.
Vaikka ei isoja tapahdu niin oli pakko kuunnella heti uudestaan.
Ääniavaruus on melkoinen, tunnelma jännittävä, voisi hyvin sopia johonkin leffaan..
Lisää tällaista ja heti!
0   +1 +2
 
7
Stocco 08.12.2004
Jotenkin vaan kamalan tylsä. Ei uppoo meikäläiseen progressiivinen trance kovinkaan helposti. Äänet on hienoja ja utuinen tunnelma on ihan kiva. Mut ei tää vaan tarjoo mulle kovin hienoi kiksei. Rakenne on ihan näppärän jumittava ja padit valtaavat alaa huomaamattomasti. Ehkä komppi on vaan niin tylsä, et ei jaksa kuunnella. Neljän minuutin kohdalla kun mukaan sukeltaa tuollainen perushaitsu niin on jo ihan kivaakin menoa biisissä. Kuitenkin jokinlainen velttous biisissä kokonaisuudessaan estää minua nauttimasta tästä.
0   +1 +2
 
traumacoma 03.09.2004
vanhenee kuin viini, Ah!
0   +1 +2
 
traumacoma 03.09.2004
vanhenee kuin viini, Ah!
0   +1 +2
 
10
Dj Senheis 03.09.2004
Ui saakeli, kun on erinomaista matskua. Pidin älyttömästi tuossa alussa soivista efuitsta/padeista. Ne olivat niin "ätyteläiset", ja loistavat. Kick potki hyvin, ja draivia löytyi, niin kuin jo sanoitkin. Melodia piipitykset tyoimivat tuolla taustalla, mutteivat olleet liian paljoa esillä ja hyvä niin, ettei biisi muuttuisi missään vaiheessa liian melodiseksi. Noh Sitten tuolla tasutalla urvahteleva beissi sai kyllä pääni halkeamaan. Hyvällä tavalla kuitenkin, sillä se sai kivan rytmikkyyden tuon taustan, ja rumpujen välille. Ei voi muuta sanoa, kuin että loistava remix Progatelta. Lisää tämmöistä, myös Incolumikselta :) 10!
0   +1 +2
 
10
DjLime 02.09.2004
Tällä hetkellä tekisi mieli kuristaa ie:n keksijä. Juuri kun olin kirjoittanut pitkän sepustuksen, koko höskä kaatuu. Noh, täytyy nyt tällainen lyhyt versio kirjoittaa. Tämä remixi on alkuperäistä tunnelmallisempi. Tulee ihan joku elokuva mieleen tällaisesta. Erittäin kauniit soundit ja hyvin tunnelmaa tuovat tausta padit. Tosin alkuperäisen rytmi on paljon iskevämpi, kuin tämä tasapaksu pumputus. Tässä kun ei ole mitään taukoakaan vaan kokoajan tuo paukutus pitää biisin liikkeessä. Turhan lyhyt tämä on kyllä. Olisi kaivannut muutaman minuutin lisää ja jonkun toisenlaisen lopun. Silti tämän on loistava vaihtoehtoisversio tästä biisistä. Kyllä iskee yhtä kovaa kuin alkuperäinenkin, tosin eritavalla.
0   +1 +2
 
Panuzki 02.09.2004
Monipuolisuudessa ei taida yltää aivan alkuperäisen mitalle. Siellä täällä sijaitsevat lisäjipot ovat mukavia, mutta niitä saisi olla rutkasti enemmänkin. Tällaisenaan tämä meinaan kuulostaa liian tutulta ja hieman tyhjältäkin. Saundeista ei löydy yhtään valitettavaa. Mukaansa ottavaa koukkua tästä remixistä ei oikein löydy, niinkuin ei ikävästi alkuperäisestäkään. Nuo suhinat ihmetyttävät vieläkin, ilmeisesti niissä on jokin hienous jota en itse kykene ymmärtämään?

Remixinä keskinkertaisuuden yläpuolelta. Tarpeeksi kiinnostavaa materiaalia tämä biisi kuitenkin on, niin että taitaapi artistin muu tuotanto olla nyt sihdissä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat