Music For Infants (part 3)

Infants | 17.04.2006 | Ambient
6:23
9.00   416 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=200843
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SpeaK 02.05.2007
Mukavan yksinkertaista, ja silti yksityiskohtaista. Pädisoundi on todella nätti, ja niin on sen soinnutkin. Rummut ovat sopivan taka-alalle miksattu. Korkeat melodiat ja soundit luovat tunnelmaa.

Miksauksesta ei mitään valitettavaa. (eikä se tässä musiikissa ehkä ihan pääosassa olekaan) Biisiä kantaa tuo vahva pädisoundi, ja kaikki käytetyt effektit ja soundit sopivat siihen mahtavasti. Puhesample on mielestäni ihan mukava lisä.

Biisissä tapahtuva kehitys on sopivan rauhallista, mutta silti kuuluvaa ja huomattavaa. Pituutta kappaleelta löytyy myös sopivissa määrin, ehtii päästä tunnelmiin ja niissä ollakkin hetken ennen kun biisin loppupää taas palauttaa maanpinnalle rauhallisesti.

Yksinkertaista, yksinkohtaista, ja erittäin tunnelmallista. Eipä sitä muuta tarvitakkaan. :) Kiitoksia!
0   +1 +2
 
JamesMercy 23.04.2007
Kaunis alku. Pädit miellyttävät kovasti, vokaalisamplesta ei osaa oikein vielä sanoa. Uhkaavuudessa on jotain Twin Peaksia. Kilkatukset ovat kauniita, kuten aina. Rummuttelu on varsin mukavaa, kovin haikkavetoista, mutta silti toimivaa. Isompikin rummuttelu olisi maistunut, jos olisi semmoista tähän halunnut. Vahva tunnelma säilyy koko ajan, oikein vangitseva fiilis. Enen kolmea minuuttia ensimmäisen kerran tulevat, "pirteämmät" melodiat eivät puolestaan tunnu ihan istuvat joukkoon. Rumpujen kanssa toimivat sitten jo paremmin, ja täysi paatos onkin vallan erinomaista. Reilusti mukavia, pieniä ja toimivia elementtejä, yhdistettynä ihan mallikkaaseen rakenteeseen. Pätevä sekoitus, nautittava.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 18.09.2006
Biitti ja suhteellisen nopea tempo tekevät kappaleesta pirteän, mutta tunnelma pysyy silti rentona. Biitti tosin hukkuu padivallien sekaan joka voisi häiritä jos tämä ei olisi ambienttia. Yksityiskohtia paljastuu sopivasti myöhemmillä kuuntelukerroilla. Puhesample kuulostaa hidastettuna lähinnä häiritsevältä eikä sovi mielestäni joukkoon.

Ei mitään mullistavaa, mutta ihan mukava ja vakaa kappale.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat