as a Remembrance

iNFRATUNA | 16.09.2005 | Chill Out
3:51

Vähään aikaa ei juna Infratuna ole kiittänyt fanejaan taikka muita kuulijoita. Toivottavasti tämä hyvittää virheeni. Kuvan kauneus korvattu sielukkuudella. Ylitin itseni.

Infra on pehmeintä joten kommentoi.

8.44   1881 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 155631 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
degeneraatti 13.06.2006
raikkaat soundit, biisinä miellyttävän pehmeä, sopii nautittavaksi punaviinin kanssa. voiko enempiä "Chill Out" musiikista sanoa?

särökitarointi tosin hieman hajoitti seesteisyyttä, mutta siitä tuskin voi panna pahakseen.
0   +1 +2
 
JamesMercy 19.04.2006
Alku on yksinkertaisen nam. Kirkkaat soundit miellyttävät välittömästi. Rumpuraita tuo hyvää kontrastia ja paksuilee oikein sumeilemattomasti. Hyvää. Kokonaisuudessaan tässä on jotenkin hirveän lelumainen tunnelma - mikä ei siis missään nimessä huono asia ole. Hauska fiilis vain koko ajan. Miksaus on tuhti ja tukeva, potkii hyvin mutta toimii myös yläpäässä. Särösynat loppupuolella sooloilevat kivasti, tulee ihan livesoiton tuntua - aina plussaa. Pianoissa sama juttu. Rakenne toimii hyvin ja heittää aina tuttuuspisteen ohittuessa mukaan uutta tavaraa. Jepjep - kovin on taidolla tehtyä tavaraa taas, ilokseen tätä kuuntelee.
0   +1 +2
 
Infratuna 13.11.2005
On tietenki kuulijan mielipide, kuulostaako biisin räkäinen organ -soundi nokkahuilulta vai kitaralta. En kyseistä soundi tosin ole tehnyt vaan se on peräisin Rolandin XP-30 syntikasta. On myös täysin kuuntelijan päätös tykkääkö hän vaiko ei. Yhtään arvostelua en tietenkään sivuuta, koska jokainen on minulle erittäin arvokas. Kiitos Stocolle viitsimisestä!

Kiitos kaikille muillekin tähänastisista kommenteista!
0   +1 +2
 
7
Stocco 13.11.2005
Siis kitaramaisista äänistä. Sellaisista, jotka muistuttavat kitaraa. Voihan sellaiseen ääneen päätyä vaikka ejaylla, joka ei ole kitaraa nähnytkään.

Mut hei. Voit sivuuttaa arvosteluni ihan täysin, koska en tunnista perussoittimiakaan ;)
0   +1 +2
 
7
Stocco 13.11.2005
Mulle on kuules ihan sama millä sä sen räkäsen soundin oot tehny. Siltikään en pidä useimmista kitaraäänistä. Ja tässä on erittäin ikävän kuuloista rääkynää. Muutenhan tämä olisi vallan kaunis chillailu! Toisaalta tuo pianokin alkaa kyllästyttää kun se niin nopsahti toistuu perän jälkeen samanlaisena.

0:00 - 2:02 Arvosana 8. Ja jos genrestä tykkäisin niin ysi. Loppu kyllä pilaa pahasti nautintoani. Tulipahan nyt taas uudestaan kuunneltua. Alku on hieno. Pidä siitä kiinni.
0   +1 +2
 
7
Stocco 12.11.2005
Sopii just mun väsyneeseen lauantai-iltapäiväfiilikseen. Pimputtelu rentouttaa kivasti ja sit taas toisalt rummuissa on sopivaa jämäkkyttä. Tämähän kuvaa aivan selvästi kahden ihmisen välistä seksiä! Junnataan samaa hommaa ja sit puoles välis aletaan jo hiukan karjahdella. Pulssi tuntuu hyvin ja lopussa voin jo kuulla pianofiilistelyäkin.

Kuten Tonkku, niin myös minäkin olisin ehkäpä kaivannut pientä lisäsälää sinne rumpuiluun. Ja skitastahan en tykkää! Saat siis ihan liika hyvän numeron nyt.
0   +1 +2
 
8
variant 09.11.2005
Katon just ikkunasta kun puut heiluu kivasti tän tahdissa. kuulostaa kyllä aika hirveeltä kuunneltuna mun monitorin paskakaiuttimilla kun ei ole mitään parempia tässä koneen ääressä. mutta eiköhän tää ole tätä peruserkka-settiä. Loppui kovin nopeasti, mutta repeat on keksitty ja pimpom taas vauhdissa. kovin monipuolista chilliä. korvia raastavia jotkut äänet, mutta onneksi niitä ei ole liikaa.
0   +1 +2
 
9
Putte 01.11.2005
Eihän tämä vaan ole YleX:llä soinut? Aivan tämäntapainen biisi tuli muistaakseni perjantai yönä ajellessani autolla kotia kohti.

Oli miten oli, ei se tämän biisin arvoa muuta suuntaan eikä toiseen. Hiton letkeän kuuloista tavaraa. Rummut potkii juuri sopivalla sykkeellä. Rytmistä saa kiinni innostumatta kuitenkaan liikaa. Biisi looppaa aika paljon samaa teemaa, mutta se lienee tarkoituskin. Ne sähkökitaran tapaiset soundit loi mukavaa fiilistä biisin loppupuolella.

Kaikenkaikkiaan varsin nautittava teos.
0   +1 +2
 
9
juZ 07.10.2005
Mukavan pehmoista meininkiä. Rummut alkaa ihan puun takaa mutta hyvin toimivat.

Tekninen toteutus on onnistunut ja muutenkin biisi toimii vallan mainiosti.

Ainoa miinus lopusta, tulee vähän töksähtäen, olisin odottanut vielä vähän fiilistelyä tai pitempää outroa.
0   +1 +2
 
Olavio 19.09.2005
Hitsi, nyt kerkesin viimein kuulostelemaan uutta Infratunaa ja miten hyvältä kuulostaakaan. Alku oli saundeineen jotain mikä meni suoraan tajuntaan tullen ulos ajatuksena, miten hyvältä voikaan kuulostaa. Menon jatkuessa rumput tulevat mukaan. Olin jotensakin mielessä kuvitellut jatkon hieman erilaiseksi, mutta tämähän kuulostaa mukavalta. Saundit ja niiden melodiat muodostavat niin monipuolisen maailman, että täytyy nostaa päälakea. Kokonaisuus ja yhteenpelaavuus tekevät piisistä teknisesti loistokkaan. Siihen, kun lisätään hyvä tunnelma ja viilis niin mitä voi vielä toivoa? No hieman pitää napuuttaa piisin pituudesta. Olin juuri viilistelyn ytimessä ja odotin menon yltyvän entisestään, mutta kappale tekikin yllättävän lopun. Jokatapauksessa yllättävä ja upea tapaus. Vou!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2