Ninja Plays Tetris In My Basement

5:27

Astelin eräänä iltana portaat alas kellariin hakeakseni vanhan Famicomin, jotta voisimme pelata Ension kanssa kaksinpeliversiota Tetriksestä. Päästessäni kellariin kuitenkin huomasin, että ninja pelasi Tetristä MINUN Famicomillani. Pitkällisen käsirysyn ja solvauskohtauksen jälkeen päätimme sopia riitamme pelaamalla yhden erän Tetristä vastakkain.

Minä voitin!

Voi olla hyvin todennäköisesti vuoden viimeinen kappale.

[Ensimmäisellä listaviikolla (31/2006) metallilistan sija 75. Kiitos kuuntelijoille]

[DRUMS: MDK]
[SÄV,SOV,SOIT: ID]

9.40   2947 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
raastinrauta 11.06.2008
Ei se Iikori tee tätä helpoksi itselleen, eikä kuuntelijallekaan. Mitä mielikuvituksellisimpia sävelkulkuja, jotka eivät suinkaan kuulosta pahoilta, eivät edes huonoilta. Näissä kikkailuissa piilee jotain neroutta, joka taitaa puhjeta pikkuhiljaa isompaan tietoisuuteen. Tai sitten ei. Mutta ei tämä vittu huono ole lainkaan, ei sinne päinkään.
0   +1 +2
 
10
Jamsteri 22.02.2008
Hienoa, että joku uskaltaa risteyttää näinkin erilaisia genrejä keskenään. Eihän tästä voi edes olla pitämättä, varsinkin kun joistain kohdista tuli mieleen varsin vahvasti "Ski or Die". Ja sitten kriittiseen tarkasteluun:

Biisi nostaa suupielet ylöspäin ja kuulostaa korvissa hyvältä, mutta mitä ihmettä? Tämä loppuu kuin seinään, mikä aiheuttaa jotenkin sellaisen tunteen, että kuuluuko tämän loppua noin vai onko tämä kenties katkaistu vahingossa poikki liian aikaisin. Itse tosiaan olisin pitänyt vielä enemmän, jos tämä olisi loppunut tahdin ykköselle eikä neloselle. Myös matalat melodiakulut tahtovat alussa jäädä jonnekin kitaran alle. Kitara taas yleensäkin olisi voinut olla ehkä aavistuksen verran isommassa roolissa kappaleessa. Myös laulu olisi saattanut tehdä vielä enemmän hyvää tälle, tosin se kyllä saattaa sotia tämän teoksen SID-hengen kanssa -Eihän SIDissä edes kuulu olla laulua.

Matalien melodiakulkujen osittaisesta peittymisestä huolimatta kaikki melodiakulut ovat erittäin hienoja ja mielikuvituksellisia. Samoin myös saundit ovat herkkua korville, erityisesti silloin tällöin taustalla kuultavat c64-arpeggiot. Kappale myös on niin vaihteleva, että siihen ei puudu aivan hetkessä.

On tämä arvostuksensa ansainnut. 10-
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 18.11.2007
Jatkumo on aika mieletön. Nautin! Kiitos! Saundaa ihan helvettinä ja tekee mielnlaadullisen kohennuksen krapulasunnuntaina todella kauniisti!
0   +1 +2
 
jasca 02.05.2007
Hyvin tää tämmönen musiikki toimii ja Tykkään tän biisin melodiasta.
Ehkä vähän liian pitkä.
0   +1 +2
 
10
Lovegood 11.12.2006
=o kaikki sivun biisit ovat todella omaperäisella tavalla aivan mahtavia :D tässä lähtee väkisinkin kädet rumpujen mukaan <.<
0   +1 +2
 
9
ricinova 27.09.2006
nintendo metallia.... huhhuh! :) ... kaikkea kans keksitään. Tää toimii!
0   +1 +2
 
9
Unworthy Knight 15.08.2006
Hyvää vastapainoa tuolle Powered By Mushrooms revitykselle, parina on silkka kymppi yksitellen ysit ;)
0   +1 +2
 
9
JauwizD 11.08.2006
Kappale alkaa jokseenkin oudolla melodialla. Kappale on kaikenkaikkiaan hieman hitaammin aukeava, kuin nämä aiemmat biisit, ehkä jopa hieman progehtava. Kohdassa 0:48 matalalla möyrivä SID-melodia on ja taustalla oleva kitara kuulostavat tyylikkäiltä. 4:21 alkava melodiasarja on myös todella hyvää tavaraa.

Kappale on alkanut kuuntelukertojen karttuessa kuulostamaan aina vain paremmalle. Kitara on taas vähän liikaa taustalla, kunnollista "massiivista" särökitarasoundia kaivattaisiin. Se antaisi huomattavasti lisäpontta kappaleelle. Onneksi SID soundaa loistavalle, kuten aina.

Loppujen lopuksi erittäin toimivaa ja mukavaa kuunneltavaa jälleen. Tällaiset kappaleet lämmittävät aina mieltä täällä Mikserin syvässä kirjossa.
0   +1 +2