Pikselikommando

Ivan Dolowitz | 21.02.2005 | --
3:28

Pikselikommando Jaakon maine raiskataan hyvällä ohjelmistolla, hitaalla tietokoneella ja kehnoilla taidoilla.

(Sävellys ja Soitto: Ivan Dolowitz)

8.87   3510 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
-annu- 02.10.2008
On se näppärä tämä pikselikommando. Biisi kulkee hyvin ja pysyy idealleen uskollisena hamaan loppuunsa asti. Antaisin ysi plussan, mutta arvosteluasteikkomme on vajavainen.
0   +1 +2
 
9
Jännä kipale... Tässä on tosi kivat rumpuäänet, ne on sulatettu muihin ääniin jotenkin niin sujuvasti, etenkin nuo symbaalit; ne iskevät niin terävästi aina oikeissa kohdissa. Tuo mikronkilauskin on todella hyvä lisäys, ja sekin on isketty juuri sinne minne pitääkin. Tässä on siis todella hyvä rytmi, jota muut äänet sitten sujuvasti tehostavat.
Nintsikkaääniä ei saa unohtaa; niiden käytöstä pitää aina antaa pointsit, varsinkin jos on käytetty hyvin, niin kuin tässä. Nyt kun alkaa oikein miettimään tätä tuon nimen kannalta, niin ehkä tässä on vähän tuollainen kommandotunnelma. Ei kyllä muuten varmaan olisi tullut mieleen, jos ei nimi olisi sitä paljastanut.
Tykkään erityisesti siis rytmistä, joka jumputtaa tuolla taustalla, ja sitten noista Nintsikkamelodioista. Mikrostakin tulee pisteitä, se on niin hauskasti saatu mukaan, ja terävistä symbaaleista. Mycket bra viisu!
0   +1 +2
 
9
Heavenlytrolls 07.08.2006
eihän tuokaan paha ollut.
0   +1 +2
 
9
JauwizD 06.03.2006
Paljon hillitympi ja leppoisampi meininki tässä kuin nuissa uudemmissa, sopiikin näin ollen paremmin taustamusiikiksi. Skitta on selkeästi taustalla tukemassa päämelodioita, jotka ovat ihan taidokkaita. Ei räjäytä päätä samalla tavalla kuin nuo uudemmat tuotokset, mutta tässäpä on ihan nostalginen ja toimiva paketti.

Meinasin kasin täräyttää, mutta laitetaan nyt ysi, kun tätä oli niin mukava kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Retromeininkiä, mahtavaa. Tulee heti C64-pelien musiikit mieleen. Ihan hyvä sävellyksenä, mutta osa soundeista on hiukan muovisia. Mutta tunnelman ja sävellyksen takia annan numeron 9.
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 30.09.2005
Jostain syystä sain tästä kiksejä noita uudempia enemmän... ehkä koska tässä oli rehellisen "kämäset" soundit ja jotenkin tässä oli tarpeeksi yksinkertainen idea vaikkei hirveän sykähdyttävä ollutkaan oli se kuitenkin fiilikseltään sellasta doubledragonmeininkiä... tuli mieleen joku "harbor=satama=)" jossa on kuvernöörin kidnapanneen rikollisjengin jäseniä... ja sankarit mätkivät sivuttain scrollaavassa pelissä pahiksia turpaan =)
0   +1 +2
 
8
Lazu 27.09.2005
ihan ok sopii tosi hyvin johonkin vanhaan peliin mutta uusiin tuollainen
ei varmaankaan kelpaa
0   +1 +2
 
9
Arekushi 29.07.2005
Pidin tästä kappaleesta myöskin. Jotenkin aito retrofiilis, aloin heti muistelemaan menneitä aikoja, joten siinä mielessä onnistunut biisi. Tyyli tässä on kuitenkin C64/Amiga, joista en ole koskaan oikein syvästi pitänyt(ihan kivoja vehkeitä), vaikka kyllähän niidenkin peleistä löytyy joskus kiinnostavia juttuja:)
0   +1 +2
 
9
SaunaChum 10.05.2005
Aivan loistavan nostalginen biisu... Suoraan kuin jostain c=64 pelistä, aika rauhallinen menumusiikki ja nuo kitarat tuolla taustalla antavat hienosti pohjaa kyllä muille soittimille...
Ja ei kun uraa hakemaan pelimusiikin tekijäksi kun tällainen musiikki onnistuu..
0   +1 +2
 
8
Malmiw 06.05.2005
Hehee,
huomaan pientä yhtäläisyyttä tämän ja meidän projektin välillä.

Soundit oli mitä oli mutta ideasta pisteet kotiin..=)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat