The Last Ninja In Space

Ivan Dolowitz | 25.09.2005 | --
2:29

[GENRE: SID METAL]
Avaruuden viimeinen ninja saa maailmankaikkeuden ja avaruuden kaikumaan.

[Parhaana sijoituksena tähän mennessä on "muut-listan" sija 14, listaviikkoja muut-listan TOP40:ssä on tähän mennessä kerääntynyt 3.]

(Sävellys ja soitto: Ivan Dolowitz, Soolo by Ensio Poidokoff)

[Tasan vuosi julkaisusta, latauksia 680]

9.15   3339 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Tämä on kyllä hieman outo kipale; se ikäänkuin alkaa seinästä ja loppuu seinään. Lisäksi tuo jokellus tuossa aivan alussa tuo mieleen jonkin eskimotyypin, joka houkuttelee hylkeitä. Ihan sekoja mielikuvia tämä kyllä herättää...
Tässä on hieno tuo soolohässäkkä, ja tästä tulee ehkä hieman raskaiden soundien vuoksi melko masentunutkin mielikuva. Myös nämä melodiat tässä ovat enemmänkin surullisen kuuloisia kuin iloisen.
Vaikka tässä nyt paljon hyviä koukkuja onkin, niin ehkä tämä on kuitenkin hieman tylsänkuuloinen. Ei tämä nyt ainakaan kiittetävän veroisesti minulle kolahtanut...
0   +1 +2
 
9
A1mo 05.01.2006
...ja niin marsilaiset laskeutuivat maan päälle. Ei kertakaikkiaan näin xD. Täytyy sanoa, että helkutin härön kuulosta musaakkia. Mutta toimii. Toi värisevä synasoundi tuo ihan mieleen ku joskus kersana pelailin jotain Missile Commandia meijän vanhalla tietokoneella.. HIeno idea yhtyeellä, ja hieno ja hauska kappale!
0   +1 +2
 
9
Retromeininki jyrää! Tätä voisi käyttää oikeasti jossain pelissä ilman noita särökitaroitakin. Kuitenkin noi kitarat sopivat hiton hyvin tähän. Mageeta riffittelyä läpi biisin. Ilman noita särökitaroita voisi kylläkin vähän ruveta puuduttamaan, mutta nintendomusiikista tässä onkin kysymys, niin ei takerruta siihen. Jos joku tekisi vanhan kunnon nintendopelin ja pistäisi sun musiikkia siihen niin hyvä tulisi! Nostalgista tunnelmointia ja hyvää sävellystyötä.
0   +1 +2
 
9
JauwizD 14.10.2005
Tuo sähkökitara toimii tuolla taustalla helvetin hyvin, pointsit siitä! Piiputusmelodia toimii hyvin, vaikkei kuulosta miltään erityisen hienolta. Todella omaperäinen biisi.
0   +1 +2
 
Michikawa 13.10.2005
Aika mielenkiintoinen yhdistelmä 80-luvun retrosoundeja ja mureaa kitarointia! Hittolainen. Tässä biisissä on kyllä tosi omituinen ja persoonallinen tunnelma. Jos nintedopelit julkaistaisiin tänään, ehkä soundtrack olisi jotain tämäntyyppistä? Retrohengestä johtuen "muovisuudesta" tai "midimäisyydestä" natiseminen tuntuu aivan vinksalleen menolta. Soundimaailma on juuri sellainen kuin asiaan kuuluukin. Aika pirtsakka tuttavuus :)
0   +1 +2
 
9
Alun puhekohta pelästytti, luulin että kyseessä on jokin pilabiisi :D Retromeininki jatkuu. C64-pelien tunnelmaa on taas sekä sävellyksissä että syntikoissa. Sävellyksenä ei ole ihan Pikselikommandon tai 8 Alas 21:en tasolla, mutta kuunneltavaa silti. Mukavia japanilaistyylisiä vaikutteita löytyy runsaasti. Jos sun musiikkias myytäis kaupoissa, niin ostaisin. 9 tulee sen takia, että pidin 8 Alas 21:estä enemmän. Jatka vaan samalla tyylillä.
0   +1 +2
 
link 07.10.2005
jou, fellow sidstyler

mahtavat synasoundit. toteutus ok, mutta sävellys jättää kylmäksi. tunnelma on hieno mutta jotain puuttuu. tasapaksu. lisää raivoa sävellykseen plz ;)
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 30.09.2005
Pelifiilis on ihan hyvä ja nostalginen fiilis saa diggaamaan mutta välillä tuntuu tässä biisissä meno liian junnaavalta, soolo oli kyllä magee =), kuullostaa kyllä ihan silta miltä pitääkin, mutta vähän monipuolisempi olisi voinut sävellys olla...
Silloin vanhaan "hyvään" aikaa kun ei ollut kuin beeper soundeja piti kiinnostavuus saada aikaan loistavilla teemoilla ja melodisilla koukuilla... tämä on sellaisiin helmiin verrattuna aika tasapaksu... ei kokonaan, mutta liikaa kuitenkin minun makuuni...
0   +1 +2
 
9
sikki-six 28.09.2005
Eipä tule tätä pelimusaa liikaa vastaan, kyllä onkin piristävää. Kunnon nostalgiafiilistä puskee vielä pintaan. Mega Manit sun muut.. Yllättäen tuo heavy-kitaroiden yhdistäminen tähän soppaan toimii. Biisi loppui muuten aika seinään..

Omalaatuinen teos. Kovin erilaisista elementeistä saatu aikaan yhtenäinen biisi.
0   +1 +2
 
6
Lazu 27.09.2005
äääääh ihan liiiikaaaaaaa pelimäisyyttä eikö toi vois tehä parempaa mushaa
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta