Aikaa ja vaivaa

Jarkko Kuoppamäki Band | 13.04.2004 | Pop
4:26

Laulu siitä tunteesta, kun on nähnyt vaivaa jonkin asian eteen, ja sitten menettääkin sen.

8.50   2408 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
A. Lasso 02.08.2006
Kohtalaisen hyvä biisi ja tykkäsin kitaroinnista. Laulaja vois vetää rankemmalla saundilla, huomaa kyllä, että nykyinen tyyli on tietoinen veto, mutta kähinä sopis musta tähän paremmin.
0   +1 +2
 
jherrane 23.10.2004
Kertsin soinnutuksesta tykkäsin aivan erityisesti. Jostain syystä odotin urkuja koko biisin eikä niitä sitten ollutkaan ;) Laulajan äänestä tykkäsin.
0   +1 +2
 
9
nicoar 29.08.2004
Tää on kyllä hyvä biisi, vaikka ei ihan mun tyylisuuntaa olekaan. Hauskaa kuunnella suomalaista rock/pop-musiikkia, josta kuulee, että soittajat osaa soittaa.

Aina, kun mä kuuntelen kappaleita ja arvaan etukäteen, miten kertsi tulee menemään, niin se on 1 miinuspiste. Nyt ei käynyt niin - my hat is off! ;)
0   +1 +2
 
8
ÄSSÄ poika 24.07.2004
Melodia on kappaleessa tosi hyvä,sellanen joka jää soimää päähä positiivisella tavalla.
Sanoitukset ei ehkä ole maailman nerokkaimmat mut ne sopii tosi hyvin musaan.HYVÄ PIISI!
0   +1 +2
 
Mr Dimension 24.07.2004
Suomi Poppia kyllä. Ei ihan mun makuuni olevaa joten jätän varmaan tuon arvosanan antamatta, mutta miksaus on ihan hyvän kuuloinen, soudit kohdillaan ja alun kitaroinnista pojille iso plussa.
0   +1 +2
 
7
otush 24.07.2004
Taitavasti toteutettua poppista aikuiseen makuun. Itse en ole vielä tarpeeksi aikuinen tälle... valittamista en kuitenkaan muuten löydä.
0   +1 +2
 
8
Klokuttaja 25.07.2004
Soittopuoli pelaa, varsinkin komppikitara toimi meikäläiselle. Yllättävän tukkoisen nauhan ovat ammattiäijät tehneet, lieneekö joku treeninauha ? Itse biisi voisi olla Kolmannen Naisen vihkosta, mutta tulkinta on ihmeen varovainen. Kertosäe kaipaisi enemmän munaa ja laulajalta isomman käden tulkintaa, ainakin "annettu on Aikaa..." kohta kaipaisi sovitukseen jonkun kohottavamman elementin, kun siinä on kuitenkin biisin clue. Vähän tasapaksu kipale (ja tuntuu että sen on vaan tulkinnasta kiinni) muutoin ihan asiallista suomirokkia/poppia.
0   +1 +2
 
8
Klokuttaja 25.07.2004
Soittopuoli pelaa, varsinkin komppikitara toimi meikäläiselle. Yllättävän tukkoisen nauhan oman ammattiäijät tehneet, lieneekö joku treeninauha ? Itse biisi voisi olla Kolmannen Naisen vihkosta, mutta tulkinta on ihmeen varovainen. Kertosäe kaipaisi enemmän munaa ja laulajalta isomman käden tulkintaa, ainakin "annettu on Aikaa..." kohta kaipaisi sovitukseen jonkun kohottavamman elementin, kun siinä on kuitenkin biisin clue. Vähän tasapaksu kipale (ja tuntuu että sen on vaan tulkinnasta kiinni) muutoin ihan asiallista suomirokkia/poppia.
0   +1 +2
 
9
jouni 25.07.2004
Poppista Jees! KItarat luulostaa oikein hyviltä, hyvä soundi ja hyvin soitettu. Vähän oisin kirkkaammaks tuota vääntäny. Laulaja hoitaa hommansa tyylikkäästi. Leadkitara hoitaa myös tonttinsa hyvin. Sovitus toimii tässä ja sisältää myös kivoja pikku yksityiskohtia. Kappaleena perusok rokkibiisi. Kertsistä oisin toivonut erottuvampaa. Ei ainakaan ensi kuulemalta jää päähän soimaan. Miksauksesta vielä, että jotenkin vähän tunkkasuutta ( ei kylläkään mitään vakavaa) on vielä ilmassa. Balanssit on kohillaan ja tasot, mutta ehkä tuntui mun korviin aika middle voittoiselta. Kirkkautta olisin vähän lisäillyt tähän, muuten kelpo miksaukseen. Noh nuo on tietty makuasioita. Selkeesti ysin biisi.
0   +1 +2
 
Ark 25.07.2004
Mukavat kitara soundit ja laulajalla mukava ääni joka spoi hyvin melodiaan. Sanat oli hyvin oivallettu. Basso olisi voinut olla vähän enemmän esillä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat