The Order of the Insect Queen

Jeremy Antman | 26.12.2019 | Spacesynth
2:32

Kappale "Stellar Crusade"-levyltä.

Levy Spotifyssä: :https://open.spotify.c...

8.25   236 kuuntelua

Kappaleen sanat

Contaminated and mutated;
Serving their one true master.
Manipulated, intimidated,
now carrying an infection blaster.

Their identity hidden,
revealing it is forbidden.
Trusting only their new instinct:
The desire to make everything extinct!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Sunt1o 27.12.2020
Kommenttiringissä tuli vastan. Mielenkiintoinen bassolinja ja hypnoottiset soundit. Stereokuva on upea. Vaihtelua on sen verran hyvin että mielenkiinto pysyi yllä. Kyllä tätä mielellään kuuntelee. Henkilökohtaisesti olisin ehkä tykännyt tästä enemmän instrumentaalina mutta laulut itsessään olivat kyllä hyvin lauletut.
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 04.05.2020
Aikamoiselle avaruusmatkalle tässä lähdettiin. Ihan vetävää synailuahan tämä on. Videopelimusiikki tästä tulee hieman mieleen, mutta sitten kun vokaalit tulevat biisiin, niin mulle tulee hyvällä tavalla sellanen joku härski euroviisumainen fiilis. Pirteää kamaa.
+2   +1 +2
 
Kostiainen 05.04.2020
Tässäpä on menoa ja meininkiä. Olen tämän muistaakseni kuulut aiemminkin. Rumpusaundi voisi olla tömäkämpi ja laulussakin hieman enemmän voimaa. Lopussa hienoa fiilistelyä.
+2   +1 +2
 
sikki-six 13.03.2020
Ei ihan ominta soundia itelle, mutta aika siistiä hämyvibaa on saatu tuotettua. Vähän kaipaisi alapää lisää jynkkyä. Laulut toimivat siististi.
+2   +1 +2
 
9
Niemelä 28.01.2020
Mahtavan autereinen ja tilava, kunnes mennään lähes patjahuoneen hiljaisuuteen. Taitavaa tilantunnun käyttöä. Pelkästä soundista jo 8 ja numeron nousu kivasta noususta vähän ennen puoliväliä.
+2   +1 +2
 
7
letkealeijona 20.01.2020
Kuulostaa genreltään. Alkuun selvä builduppi ja perään toimiva breikki. Ja sitten homma ei enää ota askelta ylöspäin mitä toivoisi, toki pehmeys voi olla tavoitteena. Breikki pois välistä ja myöhemmäksi ettei nostata tunnelmaa?
+2   +1 +2
 
8
Hyvä melodia, nappaa mukaansa kivasti. Jännittävää meininkiä. Laulumelodia ihan koukuttava.
+2   +1 +2
 
AnttiJ 27.12.2019
Avaruudesta lähenee ulkoinen uhka! Syntikkapoppia en ole kuullutkaan vähään aikaan. Biisi kulkee hyvin kun pääsee vauhtiin puolivälin paikkeilla. Melodia ja laulu kuulostavat molemmat todella hienoilta. Tuotanto käyttää streokuvan viimeisenkin reunan, joten eri instrumentit erottautuvat selvästi toisistaan. Miellyttävä kuuntelukokemus joka katkesi hieman yllättäen. Tätä olisi voinut kuunnella pidenpäänkin. :)
+2   +1 +2