Saronite

Jeti | 29.04.2009 | Trance
5:14

Tälläinen ralli tällä kertaa, tämäkin lepäili koneen uumenissa pitkälti yli puolisko vuoden ennen kuin lopullinen versio valmistui.

Arvostelkaa ja kommentoikaa vapaasti, mielellään rakentavasti.

8.33   547 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 377964 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Anssi H 18.05.2009
Edellä on mainittu jo kaikki oleelliset asiat mitä itsekkin ajattelin. Acro tuossa yläpuolella ainakin sanoi asiat lähes samallatavalla kun itsekkin tämän biisin näin. Tuo melodia on tosiaan mukavan kuulonen, ja siitä ois musta saanu rakenneltuu mukavan tunnelmallisen trancebiisin. Pikkasen sekavan olone nyt, mutta ei voi syyttää siitä "oman" saundin hakemisesta. Ei mitään peruskiksua joten propsit sinnekkin. Miksaus ja saundit yleensä ottaen jo aika ammattimaisen kuuloiset. Mutta tosiaan tuo kokonaisuus jää vähän hajanaiseksi. Kokonaisuudessaan kuitenkin kelpo biisi ja jatkoja tähän projektiin! :)
0   +1 +2
 
8
SkyWay 13.05.2009
Sanon samaa kuin Putte, sama melodia ei jaksa kantaa kappaletta pitkälle. Variaatiota lisää. Pidän itse näistä sun soundeista kaikessa retroudessaan :)

Siinä on myös se, että alun bassoraidan jälkeen siirryttäessä melodiaan kappale tuntuu vaihtuvan kokonaan toiseen. Elementit pitäisi kuroa jotenkin yhteen, mikä taasen auttaa kappaleen draiviin.

Tästä eteenpäin :)
0   +1 +2
 
9
Martian Law 11.05.2009
Yllätti positiivisesti! Kaikki käännöt ja väännöt on mielestäni toimivia, mutta alkupuolen fiilis oli eka kuuntelulla: tähän kun lisäät naisvokaalit oikeine lyriikoineen niin sitten toimii ihan virallisesti.
(Vertasin mielessäni Fragma - Toca-levyltä löytyvään matskuun, eli saa olla pidempäänkin ilman laulua, mutta jossain vaiheessa sillä laululla täytetään biisi valmiiksi.)
0   +1 +2
 
digeon 10.05.2009
Mehevän kuulosta. Aika paljon tulee mieleen JS16 biisit ainakin ton basson puolesta. Melodian puolesta puuttuu se koukku. Tän biisin olis voinu vielä enemmän rakentaa ton hyvän ja mehevän basson ympärille, mutta kuunneltavaa kamaa tämäkin silti jo on. Faniksikin täytyy ryhtyä. Selkeesti kuitenkin parempaa kuin perus trance mikseris.
0   +1 +2
 
8
m1ze 05.05.2009
Siistin kuulosia soundikikkailuja oot kyl saanu tähän tehtyä. Melodian lähtiessä rullaamaan hieman petyin, jotenkin odotin vaan erilaista lähtöä tuossa alun jälkeen :p Mutta soundit rokkaa ja yleisilme muutenkin varsin pätevä. Samaa mieltä oon puten kanssa kumminkin siitä että edellinen biisi oli hieman parempi. Ei siin mitää, tästä on hyvä jatkaa :)
0   +1 +2
 
Putte 02.05.2009
Diggailen kovin pehmeästä mut potkivasta basarisaundista. Jykevät bassot sävyyttää loistavasti rakentaen kappaleelle persoonallisuutta. Hemmetin mukavasti myös pumppaa saundit yhteen. Melodiat muistuttaa jotain ATB:n ja kasibittisen pelimusiikkien fiilistä niin saundinsa kuin kulkunsakin puolesta.

Tälläisellä rakenteella biisi ei harmillisesti jaksa kantaa ihan loppuun asti. Pidemmälle mennessä melodiat alkaa puuduttaa. Ehkä enemmän kikkailua filttereitä ja taukoa rytmisoittimiin tekisi hyvää.

Ihan hyvää saundia oot saanut aikaan. Oot teknisesti mun mielestä sillä tasolla, että se hittibiisin syntyminen on vain ajan kysymys. Tämä ei vielä aivan ole se. Diggailin itseasiassa enemmän tuosta Imperial Fantasysta.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 16.05.2009
Putte sanoi tuossa kaiken oleellisimman. Mun mielestä jos miksausta omaan korvaan kuuntelen, ni ottaisin noita reverbejä pois noista hatuista ja klapista. Makuasiaahan tuokin lienee. Mun mielestä tässä tietyllä tavalla yhdistyy nyt jotenkin kaksi eri biisiä. Tuosta melodiasta sais lepposan trancettelun, mutta mun mielestä nyt menee vähän hukkaan tuon bassolinjan potentiaali ja nuo hienot kynäilyt. Yritän kai tässä toistaa mitä on aikaisemmin sanottu. Potentiaalia löytyy ja soundaakin kivalle, mutta jotenkin ei kokonaisuus nivoudu täysin yhteen. Hienoja kikkailuja kylläkin löytyy. Jatkoa vaan...
0   +1 +2