Kimimaro

JiiiHaad | 11.07.2005 | Breakbeat
5:45

Pretty fast (bpm 154) aggressive breakbeat-drums melodies as trance = something like The Prodigy or breakbeat/breaks?

In some parts of the song, the melody sounds a little similar to Antiloop - In my mind. This is totally coincidental. I heard the song after I made this.

Almost every songs brings into my mind some colors. This has bright green and purple. ;-) :-?

8.91   1876 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 142761 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Telaketju 04.06.2008
Kunnon ninjareivailua tuntuisi olevan mutta tästä puuttuu tämän musiikkityylin kovin tunnelmanluoja: rymisevät bassot eli ei ole oikeen tarpeeksi munaa tässä, bassoa siis on mutta se ei "tunnu" Tosin alkaa 3minuutin kohalla tuntumaan itsensä toistolta tämä ravetussoundipolitiikka on muuten ihan jees!
0   +1 +2
 
10
Nina-- 10.05.2006
Mielettömän hyvä breikkijumputus! Tosi mahtavaa jälkee saatu aikaan! Loistavaa! Ei mitään huonoo sanottavaa.. todellakaan.
0   +1 +2
 
8
Stefa 21.03.2006
En osaa mitään järkevää tästä sanoa, mutta pidän kovasti.
0   +1 +2
 
9
axismundi 14.02.2006
Helvetin toimivat biiti ja melodia toimii sen kanssa jotakuinkin saumattomasti. Aikas takaa-ajoahdistusmeininkin, joka on tietenkin aina plussaa. Ääniefektit lisäsivät kivasti väriä biisiin.
0   +1 +2
 
9
Metratronic 30.11.2005
tää on erittäin jykevän kuuloista ja menevää, mielestäni erittäin toimiva kipale, parilla trance soundilla höystettynä ;) ihan hyvä veisu:)
0   +1 +2
 
Michikawa 15.10.2005
Biitti on tässäkin jäyhän varma. Nyt sitä on höystetty vahvemmalla melodialla ja äänimaailmalla. Kokonaisuus toimii hyvin ja pistää jalan vispaamaan. Nämä biitit vain ovat omaan makuuni vähän sellaista musiikkia, jota ei niinkään tule puhtaasti kuunneltua, kaipaisivat tosiaan sen visuaalisen elementin. Musavideona tai jonkun esityksen taustalla varmasti pirun toimivaa kamaa
0   +1 +2
 
9
Lemon Voice 13.10.2005
Piisissä olisi voinnut olla jonkunlainen pitempi tauko, tuossa 1:35 alkava pieni tauko olisi voinnut olla pitempi koska piisi on näin pitkä. melodiat on ihan hyvät, voisi olla enemmän terävemmän kuuloiset. loppupuolella olisi ollut hyvä jos olisi tullut toinen syntikka tuomaan lisää ääntä. kickit ja bassot kovemmalle tai ainakin bassot. japani tai mitä kieltä nyt onkaan ni plussaa. tekken pelissä tämä menisi tai muuhun riehunta videoon. lopulta piisistä jää hyvä vaikutelma.
0   +1 +2
 
10
aVe 08.10.2005
Täytyy sanoa että tää biisi paranee joka kuuntelukerralla!!! Aivan vitun menevää tykitystä:)
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 30.07.2005
Oi, jopas on hyvät vokaalit, jopa japaniksi vai millä kielellä olikaan, japanilta se enimmäkseen kuulosti tosin, tulee mieleen jokin Ringu tai Tekken 5 yleensäkin, aika jees vokaalit jokatapauksessa, jos ei muuta, no, katsotaas biisin muita osioita. Breakit hiukan hiljaisella, painoittuu enimmäkseen melodioihin, eikä keskity lähes ollenkaan niihin biitteihin, siis melkoisen heikosti ne kuuluivat alta, yritys hyvä ainakin. Ahaa, biisi oli lyhyempi, mitä kuvittelin, ei vaikuttanut ollenkaan siltä kuudelta minuutilta, siitä on pakko antaa plussaa, harvoin kuulee tällaista äkäilyä, heh. Hmm, muuta ei oikeastaan jäänytkään käteen, kuin nuo vokaalit ja melodiat, jotka olivat myös melkoisen hyviäkin tai ainakin tarpeeksi minulle, ei siinä mitään. Kai tämä sopisi jonnekintanssilattialle taustamusiikiksi tai ainakin minulle, hehheh.
0   +1 +2
 
8
Ceekayed 24.07.2005
Oikein hyvä tuotos on tämä. Jokin mättää stereokuvassa ja pahasti, ehkä se ettei sitä ole liiemmin hyödynnetty? Itse olisin saattanut jopa tehdä niin rankan tempun, että olisn vetänyt nuo biitit ihan suoralta kädeltä laajana feikki-stereona tuodakseni lisää syvyyttä biisiin.

Aikalailla soundtrack-mainen tuotos, joka sinällään on hyvä, mutta yksittäisenä musiikkikappaleena alkaa junnaamaan vähän jo tuo sama syntikkasoundi pahasti.
Varsinkin kun samalla soundilla on vedetty monia eri melodioita, niin mikään niistä ei tahdo jäädä päähän millään tavoin - modulaatiot, ja soundin vaihtaminen välillä toisi jo paljon eroa osien välille.

Myös biitteihin olisi kaivannut enemmän variaatiota, ja kyseinen kappale on kuitenkin sen verran pitkä että väliin olisi voinut heittää suvanto-osan, pbm 77.
Tästä tippuu vain kokonaan se tempon tuoma "toiminta" pois, kun välissä ei saa hengähdystaukoa - yksi hitaampi ja hiljaisempi osa välissä saisi tuon tempon ja toiminnan todella tuntumaan siltä miltä sen pitäisi.

Ei nyt verbaalinen aivopuolisko käy ihan täysillä, niin jätän tämän tähän, kun en näköjään keksi järkeviä sanoja syvempään analyysiin. Loppuun pros/cons

+ Mielikuvituksekasta biittien käyttöä
+ Soundtrack-maisuus

- Melodinen kokonaisuus aika mitäänsanomaton (eli ei tartu päähän)
- Soundit suppeat syntikoiden osalta
- Pulssi ei jaksa pysytellä 154 bpm:n mukana koko biisin aikaa - kaipaa rauhan väliin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta