Ei kahvin kuulu haista paskalle

jm8k | 31.10.2006 | Suomipsyke
4:56

Ei nii.

8.57   1488 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=236279
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Juokseva Hirvi 31.03.2009
Jotenkin nyrjähtänyt meininki. Hyvin höyryää, i like a lot.
0   +1 +2
 
9
Olzo 16.11.2006
Kahjoa pilipalimusiikkia, rullaa mukavasti eteenpäin koko ajan. Hauskoja synalaineja, paljon kaikenlaista kaaosta, maahiset mujeltaa ja puhelimet pirisee, jotain limapalloja nousee lattiasta ja matka katkeaa, kompastun, nousen hätäisesti ylös, juoksen mutta en muista miksi, pysähdyn ja luulen käyneeni täällä ennenkin.
0   +1 +2
 
JamesMercy 07.11.2006
Mukava aloitus. Kilinää ja kuplintaa. Basso on älyttömän makea ja koukuttava. Rumpupuoli on mukavan rentoa, alussa varsinkin haikoista tuli jopa Röyksopp mieleen. Sehän passaa. Pikkuoravavoksut eivät itselleni kolahda oikein ollenkaan, ärsyttävät lähinnä. Paikoin sama koskee lähestulkoon koko melodiapuoltakin, turhan hektistä menoa välillä. Rauhoittuisi, antaisi tilaa eri elementeille. Hyviä nuo kolmen minuutin jälkeiset jumituskohdat, täydellinen ajoitus. Vangitseva rytmi tässäkin, kummasti koukutti. Rakenteeltaan ehkä vähän liian sidottu kokonaisuus, variaatiota ja eloa olisi suonut mukaan mahtuvan enemmänkin.
0   +1 +2
 
8
Itapuoli 06.11.2006
joistain äänistä tulee mieleen paska. Siis ei silleen että se olisi huonoa vaan fiiliksellisesti, sellaista lurtsahtelevaa mömmöä löytyy saundeista =)
mut hyvällä tavalla =9
ja muutenki ihan ok suomipsykeä.
0   +1 +2
 
9
LauriT 05.11.2006
Varsin hyvin toteutettua psykemaalailua - saundit kuulostavat juuri sopivan orgaanisilta ja nestemäisiltä. Myös nuo pikkuoravavokaalikikkailut ovat varsin kieroutuneen kuuloisia. Musiikillisesti tämä on myöskin varsin omaleimaista ilmaisua. Kappale on myös sopivan mittainen eikä liian pitkä, kuten usein tässä genressä tuppaa vähän käymään.

Nuo basarin nopeat tukutus-kuviot tuolla loppupuolella tuntuvat vaan hiukan lyövän yli miksauksesta. Häiritsevällä tavalla siis. Kannattaisi ehkä viilata nuotin voimakkuuksia pienemmälle niissä tms. Muuten miksaus näyttäisi kyllä olevan kaiketi kunnossa. Yleisäänenvoimakkuuskin on mukavan voimakas.

Hassun kuuloinen tuo lopun yksinäinen bassopieru. Mietin, että pitäisikö lyödä kasi vai ysi. Aika vaikea päättää. Varsin viihdyttävää musisointia, laitetaan ysi fiiliksestä.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 05.11.2006
Odotin kyllä potkivampaa beiskikkiä, mutta kyllä tämäkin menettelee muiden osioiden kanssa. Yksinkertaista, mutta tarttuvaa. Pidempi versio olisi nyt kuitenkin paikallaan, sillä ei tämä n. viisiminuuttinen versio tunnu oikein... iskevän? Tai kyllähän tämä mieleen painuu, mutta ei vain tuo mitään uutta... mmh, kai sitte olen liian "huonossa kunnossa" jotta voisin tästä jotain selvää saada, mutta joo, onnistunut biisihän tämä loppujen lopuksi on, näin ensimmäisellä kuuntelukerralla. Pakko kuunnella kyllä toiseenki kertaan, ehkä saaan enemmänkli irti tästä. Hmm, joo, samaa meininkiä edelleen, eli: pitempää biisiä odottelen.
0   +1 +2
 
10
makes69 04.11.2006
Mestarillista matskua jälleen. Kahvin tuoksu Helsingin kahvipaahtamossa Sturenkadun ja Aleksisi Kiven kadun kulmassa. Pakkasaamuna.
0   +1 +2
 
everhad 03.11.2006
Kivoja filtteröintejä ja hienosti käynnistyy muutenkin biisi. Melodiset häröäänet on kiinnostavan kuuloisia. Ja todella efektoitu puheentapainen sopii hienosti samaan linjaan. En osaa genrestä sanoa kyllä yhtään mitään, mutta kyllä tätä ihan mielikseen kuuntelee. Tätä olisi varmaan kiva tanssia kun olisi nukkunut koko viikon huonosti, tehnyt ihan liikaa hommia ja lähtenyt sitten irrottelemaan joidenkin sekopää kavereiden kanssa. Teknisesti soundit on hyvät, vaihdot hienoja, tarpeksi vaihtelua ja kyllä tää musta on ihan kaikinpuolin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
accent 31.10.2006
Joistain äänistä tulee mieleen paska. Siis ei silleen että se olisi huonoa vaan fiiliksellisesti, sellaista lurtsahtelevaa mömmöä löytyy saundeista. Eli sopii biisiin sinänsä. Hauskoja saundeja ne ja muutkin tässä biisissä. Harvinaisen mukavan kuuloinen basari jostain syystä. Keskivertobasaria parempi ainakin. Hyvin pysyy kaikkine sekoiluineen kasassa, toimiva paketti. Vetävä, tanssittava mutta loppupuolelta hitusen tylsä kappale. Noh, keskitasoa parempaa kuitenkin. Oikeaan aikaan sattui tämän kuuntelu kun on kahvinjuonti meneillään. No kyllä minä viihdyin tätä kuunnellessa, sen kunniaksi plussa kasin perään.
0   +1 +2
 
MKDELTA 29.03.2007
En ole ennen suomipsykeä juuri kuunnellut mutta päätin että tutustun tähän musiikkilajiin.

Ihanan vinksahtanutta.

Kappale väätyilee ja rutisee iloisesti. Perin kummalista ääntä riittää vaikka muille jakaa. Kolmen minuutin jälkeinen jumitus ja muutokset oli hienosti tehty. En oikein tiedä mitä sanoa. Pidän tästä kappaleesta todella paljon. Genre on outo minulle joten nyt vetäydyn mietiskelemään hihittäviä pikkuoravamaahisia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat