Fri Dag

jm8k | 07.09.2005 | --
5:01

tää on elektroonista funkkia tjsp. kai, mutta hyvä kuitenki.

8.00   756 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=153772
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kukkonen 30.09.2005
Ihan groove kyllä toi bassolinja, mutta kun rummut tulee mukaan niin vähän tulee tunkkanen meininki, ilmeisesti sitten rumpujen soundin/miksauksen takia.. Muut äänet sitten onkin tähän asti parempia.

Biisin rakenne toimii joustavasti, suvanto kun sitä tarvitsee jne.. Joku korkee ja repivä leadisoolo suvannon jälkeen tekis eetvarttia :P Nyt biisiin jää jumitus päälle, mikä voi olla taustamusiikin kanssa kuitenkin ihan ookoo.
0   +1 +2
 
Jammin Benjammin 29.09.2005
Alkaa kivalla bassolinjalla, joka vois olla paremmin kyllä esillä. Rummut toimii kivasti, lukuunottamatta vähän liian heikkoa kikkiä ja hiljasuutta. 1.59 alkaa pieni breikki, joka on onnistunu mutta kaipais ehkä jotain sub-bassoa möyhimään sitä. Kappaleessa on onnistunut groove koko ajan, mutta pientä vaihtelua sekin kaipaa aika usein. Bassolinjasta tosiaan pidin eniten koko rallissa, mukavasti jammailee. Kaipaisi aika paljon parempaa miksausta ja masterointia, koska koko biisi oli vähän turhan hiljanen ja onton kuulonen. Ne kun olis paremmalla mallilla, olis kappaleesta saanu varmasti paljon vetävämmän.
0   +1 +2
 
8
onfin 10.09.2005
Tässä on ideaa... Pysyy meikäläisen hoksottomilla aika hyvin kärryillä. Jälleen kerran hyvää biisin kuljetusta, ehkä kliseistä, mutta toimivaa. Rummut hyvät, mutta heikommat kuin sekopäisessä "se 8 rosvot" pläjäyksessä. Toisaalta synalinjat ovat toimivammat tässä.

Kuitenkin tätä kuunnellessani toivon, että sinulla olisi muutakin käytössä kuin vain rm1x... Matolaatikosta loppuu tehot aika totaalisesti kesken. Ja kun rahkeet vaikuttais riittävän enempäänkin!

Ja se autossa tanssiminen? Nyt saattais pikkasen kaasujalkakin painua syvemmälle.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 08.09.2005
Tämä ainakin poikkeaa muista teoksista, rentouttavaa ja... jotain hyvin, hyvin outoa, nojaa, ehkä tässä nyt sitä omaperäisyyttäkin on hiukan tjsp. Aika veikeää kuultavaa pitkästä aikaa taas, tämä vieläpä on ihan suht. hyväkin. Hmm, tämän parissa unohtuu sanojakin jopa, vai johtuukohan ihan väsymyksestä. Kas vain, toinen kuuntelukerta menossakin jo. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat