In Between Lanes

Johannes Laitila | 11.11.2007 | Indie
2:50

Oikeasti tämän kappaleen pituus ei ole 2:50 vaan 3:32. Älkää pelästykö. (En tiedä, mihin tämä Mikserin [ilmeisen systemaattisesti] tarjoama väärä tieto perustuu.)

10.00   507 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 302364 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

Trucks on a highway, they all pass me by. I don't feel I'm able to cry tonight. In between lanes, I'm standing in between lanes. In between lanes, in between lanes.

Cars on a highway, they all pass me by. Still I don't feel I'm able to cry tonight. In between lanes, I'm standing in between lanes. In between lanes, in between lanes.

Pedestrians on a highway, they all pass me by. I don't feel I'm able to keep the tears inside. In between lanes, in between lanes. I'm standing in between lanes, in between lanes.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fritzu 29.01.2008
ensimmäistä kertaa nyt kuuntelin bisujasi.. soitanta kuulostaa oikeen mukavalta peruskkuvioneen sinänsä, toteutus ja äänenlaatu kuulostavat kerralla purkkiin nauhoitukselta, vaikkakin soittimet erottuvat toisistaan paremmin. joten miksausta kaipaisi, jotta soittimet sulautuisivat paremmin toisiinsa ja kuulostaisivat tämän myötä joltain muulta kuin livevedolta.

lauluun siirtyen: menettelee. ei kokopainoista epävireistä kiekumista kuten olisi voinut odottaa, mutta hyvin yksitoikkoista, ja huomaa, ettei tämä puoli aivan täysin hallinnassa ole. lauluihin kaipaisi lisää kuviota, jottei se olisi niin monotonista, jopa tylsistyttävää. lisäksi hookkeja, yllätyksiä riimeihin. " in between lanes" tulee jopa tuskastuttavan monta kertaa. tuntuu, ettei mielikuvitusta ole käytetty riimen keksimiseen paljoakaan, rimmaavuus puuttuu täysin, jota odotan lyriikoilta, sekä säkeistöjen yksitoikkoisuus ei saa minua keskittymään koko kappaleeseen, sillä uusia sanoja ei säkeistöjen välillä löydy paljoakaan. vai olenko nyt aivan ulalla tyylin suhteessa ja puhun paskaa täysin tässä yksinäni?

kuitenkin, kehittämistä löytyy, muttei tämä huono alku ole. rätinät pois ja yhteinäisyyttä ja lisää mielenkiintoa kehiin, niin tästä voi pitää enemmänkin. nyt se jäi vain jollekkin määrittelemättömälle tasolle joka ei minuun uponnut.

pahoittelen, kiitän ja kuittaan. nroa en osaa tälläkään kertaa antaa.
0   +1 +2
 
10
keefer07 17.11.2007
Kappale on samaa vahvaa tasoa kuin Johanneksen aiemmatkin biisit. Todella kunnianhimoinen ja hyvätunnelmainen kipale. Hieno laulumelodia ja sanoissa poetiikkaa piisaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat