Jättipäät & IsoäS & Jasmiina Karvinen - Älä oo levoton

3:51
10.00   857 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jambo^^ 16.01.2011
Pakko oli heti tulla kommentoimaa ku kuuntelin. En oo Varmaa oikeestaa ketää teist kuullu aikasemmin paitsi ofc Don JonP. Isoin plussa täs biisi on kyl Jasmiina digasin ihan helvetisti chiksin laulust. Sit joka jäbän verseetki viel kolahti ni pakkohan tän on olla 10 biisi. helvetin hyvä veto kaikin puolin. lisää tämmöst kiitos
0   +1 +2
 
10
Mc_Mane 21.12.2010
tää oli pirun hyvä biisi :) tykkäsin. IsoäS:sää enkä Jasmiinaa en ennen olekkaan kuullut. Mahtavan kuulosia, karismaattinen ääni isoässällä. Jasmiinan ääni muistuttaa hieman tämän Sophien ääntä, mutta vain hyvällä tavalla! Mukavan kuulonen kertosäe, ehkä ihan pientä epävarmuutta havaittavissa, mutta ei mitään mainittavaa. Sanat oli hyvät, joutui pariinkin kertaan kuunteleen oikein että sai kaiken irti. Varmaan saisi vielä enemmänkin kun jaksaisi kuunnella ja kuunnella. Jonilla oli ehkä lyyrisesti parhaat setit, mutta jäi vähän taka-alalle mun mielestä kuitenkin tässä biisissä, jotenkin huomio kiinnittyi tässä eniten Jasmiinaan.

Miksaukset peruskamaa, ja isoässällä on vielä äänenkäytössään harjoittelemisen varaa, mutta ääni itsessään on pirun mukavan kuulonen. Jonin kannattaa enemmän vielä noita erikoisia kikkailuja esim just toi. "kodistani/oliska niiiiin/" kohta oli hyvin heitetty. Lisää tälläsiä väriä tuovia elementtejä biiseihin, niin toimii paremmin! Ja noi Jasmiinan välilaulut jonin versessä oli perkeleen hyvä plussa tähän kokonaisuuteen!

Yhteenveto:

Kokonaisuutena todella hyvä ja edukseen joukosta erottuva biisi. Biitti oli menevä ja kertosäe kruunaa koko paketin ja sen ansiosta tämä menee soittimeen. Muutenkin ihan hyvä biisi, mutta vähän jotain lyyristä kikkailua lisää ja vähän enemmän biisin kasassa pitävyyttä sanoihin. tai jotain, mut joo, hyvää työtä pojjat ja tyttö!
0   +1 +2
 
10
× Juhana × 01.12.2010
Jasmiinan ansiosta täys 10 !
0   +1 +2
 
10
Jasmiiina 22.11.2010
Hei me päästiin pojat listalle! Mahtavaa :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta