Kädestä suuhun feat. Kurv(2009)

4:02

Nauhotus: KCF (Korkinmäki century fox)
Biitti: Kakstee

8.42   3521 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Cheisse 26.12.2009
Jeps, lähetäänkö siitä alusta vaikka sitten liikkeelle siististi heitetty samantien siihen scrätchiin "Mä haistan paskat..." Siit plussaa, mut sit taas itteeni alko vituttaan toi looppi efekti vituttaa, muuten ois ollut paljon kuunneltavampi, joten pliis jatkossa heitä noi huonolta kuullostavat loopit pois. Toiseks, biisihän on vähän punchline tyylinen niin missä on se ylimielinen ja vittumainen asenne, joka iskee päälle eikä jää taustalle? Kummatkin artistit heitti laiskasti, tuli tosta äänenkäytöstä joku nyyhky biisi mieleen.

Mutta sitten täs on ihan helvetisti enemmän hyviä puolia verrattuna huonoihin. IMO kritiikki on parempaa, kuin pelkkä kehuminen koska kritiikistä tietää, mitkä asiat meni pieleen ja mitkä hyvin, eli pystyy kehittyä! Hyvät puolet tässä biisissä oli mun mielestä hyvät läpät "PTB" läppää en oo kyllä vissiin ikinä kuullut missään biisissä, joten sulla oli nokkelluutta näihin riimeihin. Tykkäsin flowsta se rullas koko biisin hyvin, biittikin oli toimiva, kertsi oli aika vituttava sen looppiefektin takia, mutta lyriikat toimi eikä ne mennyt off-beattiin. Tulevaisuudessa agressiivisempaa ja päällekäyvempää äänenkäyttöä tän tyyliseen kipaleeseen, niin toimisi huomattavasti paremmin.

Pistän nyt vahvan kasin tälle biisille!
0   +1 +2
 
Rallihan se tämäkin..hyvin tehty kylläkin mutta ei musiikkina kolahtanut.
0   +1 +2
 
esw 13.11.2009
Menevä viululooppi, mutta basso-osaston stereoefekti on semi-raivostuttava. Vokaaleihin pätkittyjä efektejä käytetään välillä hieman yliampuvasti. Varsinkaan kertosäkeessä ei mielestäni toimi tuollainen puhepätkän toistelu ainakaan tuossa muodossa. Vokalistin (vai onko tässä useampia?) suoritus on varsin toimiva, vaikka suomiräpistä en pahemmin pidäkään. Rytmitys ja lyriikat pelaavat hyvin eikä tässä sikäli ole mitään kritisoimista. Kokonaisuussoundi on pätevä. Oikeastaan aika piristävää kuulla tätäkin genreä kommenttiringissä.
0   +1 +2
 
JoonaH 12.11.2009
en kuuntele hoppia ollenkaan niin vähän paha kommentoida.. verse toimii mun mielestä huomattavasti paremmin ku kertsit. mutta raha ei oo ehkä mun lempi aihe lyriikoiden kannalta :)
0   +1 +2
 
8
Az 12.11.2009
Iskevät lyriikat, pystyy samaistumaan :D
Biittikin toimii, ja feattaavan vokalistin soundi kuulosti varsin hyvältä. Toi kertsin "su-su-su-suomessa" vähän tökki. Ehkä soundikysymys...
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 12.11.2009
Biiti oli oikein mainio. Alun lyriiikat ei oikein tippunu mulle, mut sit löysin sen idean missä puhutaan, jonka jälkeen ne paranivat kovasti, kas kummaa. Kertsikin oli ihan tarttuva, mutta ehkä tuo jäi vähän turhan perus juomisnostatteluun. Mutta olihan tämä itse asiassa oikein jees.
0   +1 +2
 
8
fluffyband 11.11.2009
Olihan tää ihan jees suomi-räpäytystä, joskin noi "su-su-su-suomessa" jne. pätkimiset pisti vähän ns. vituttamaan. Hyvä paketti kuiteski, kohtis ok sanotukset ja flow on pääosin parempi kuin monilla radiossa pauhaavilla genren edustajilla.
0   +1 +2
 
6
Discord 10.11.2009
noh, en ehkä oo täysin oikea henkilö tätä genreä arvostelemaan, mutta olen kuullut parempaakin suomiräppiä.
0   +1 +2
 
Olppa 10.11.2009
Suomi Hip-Hop ei kyllä ole mun juttu, eli en tästä kauheasti osaa sanoa. Ihan toimivalta tämä kuitenkin kai kuulosti. Vähän tasapaksua tosin, samaa neljää tahtia neljän minuutin verran. No, enhän mä näistä mitään tajua. :D
0   +1 +2
 
8
ahorror 10.11.2009
Kuvastaa niin vitun hyvin muusikon arkea.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Viimeisimmät kuuntelijat