Rampasaundi - Iso Juttu

5:23

Beat: Otso
Äänitys @ Shorty Records

10.00   521 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Peloukoufa 23.05.2012
Katotaas nyt toinenkin, kun tossa ekassa oli vähän jotakin kiintoisaa. Tää on nyt kuitenkin enemmän lajinsa perustavaraa, mutta mainitaanhan tässä Loviisa. Sounditkin on huolellisesti tehty, mutta kun tää on niin vieras genre, niin vaikea ottaa kantaa. Ei edes kommenttiringin siedätyshoito tunnu auttavan.
0   +1 +2
 
Samin Kaima 06.02.2012
Vittu mä kyl tykkään noista Otson soundeista, kuten Peissilleki FB:ssä totesin. Helvetin freshejä soundeja, joita itekki koitan hakee mun biitteihin.

Jannen verse muutenki toimii tässä jopa paremmin, ku siinä aiemmassa clipissä. Jonin versessä hullu flow ja tiukat sanat, vaikkei tää nyt aiheeltaan ookkaan välttämättä mikään maailman "isoin juttu".

Miksaukset skulailee hyvin, tosin välillä voksujen volkat pomppaa jostain syystä vähän turhan kovemmalle. Kertsi toimii myös yksinkertasuudessaan ihan hyvin, mutta olisin kaivannu jotain pientä koukkua siihen.

Mut kova biisi kuitenki!
+2   +1 +2
 
10
SheikkiLyyrinen 04.02.2012
Ku tuli linkki täst, olin vittu taas jotain shaissee... Sit ku kuulen Sikaraunion tykin flown ja täpöl iskevät sanat! Biitti on aivan parhautta! ihanat saundit jne... toimiva. Peissikin on palautunut siihen linjaan mistä minä tykkään!" Hienoa miehet! Vaasa jyrää!
+2   +1 +2