Progressive House

wrs - Llámame (JOPV's Progressive Reorder) (Early Teaser) 15.11.2022

5:09

Jonkin aikaa takaraivossa hautunut idea, joka tuli nyt pistettyä vähän extempore alulle tässä joutessaan. Varhainen teaseri nyt tästä maistiaisiks ensiks. Tulee varmasti vielä paljon lisää kaikkea, äänimaailmaa laajenettua jonkin verran ja loppuosa tehtyä toki kans. Hyvin progella meiningillä jatketaan.

-   0 26 kuuntelua
Tech-House

Avalanche 20.01.2022

9:04

Tämmöinen nyt sitten! Oli tarkoitus jatkaa dub techno jutuilla, mutta rytmiikan puolesta tästä tulikin enemmän tech housea. Hyvin nytkyvää ja vyöryvää soundia. Duunattu taas lähestulkoon täysin ilman kaiuttimia ja vahvarikin uupuu tällä kertaa välistä, että eiköhän tämäkin tule miksailtua sitten jälkeen päin kuntoon.

-   0 32 kuuntelua
Dub Techno

Penumbra 18.01.2022

9:13

Tämmöinen siitä nyt sitten tuli. Ensimmäinen virallinen dub techno kokeiluni. Melko geneerisellä soundilla ja hyvin pitkäjänteisellä rakentelulla jatketaan. Aika paljon tälle pituutta tulikin loppupeleissä. Kaiuttimet on vähän rikki, joten duunailtu pääasiassa kuulokkeiden varassa. Jotenkin tätäkin varmaan tulee viilailtua tulevaisuudessa, jos vaikka pääsis kans jollekkin julkasulle. Ihan onnistunut väännös näin ensimmäiseksi kuitenkin!

-   0 47 kuuntelua
Detroit

How Da Funk (First Edit) 15.01.2022

8:16

Tämmöinen tuli eilen väsättyä yhdeltä istumalta. Detroit henkistä house kikkailua. Erittäin raaka ja pelkistetty versio vielä, joten jatkojalostusta tulee tapahtumaan kyllä, mutta rakenne alkaa olla pitkälti siinä. Hyvin pitkäjänteistä rakentelua ja melko tasapaksu kokonaisuus tästä nyt tuli loppupeleissä.

9   0 45 kuuntelua
Techno

Grate It Off 13.01.2022

6:12

Tämmöinen tällä kertaa! Repiväää ja raastavaa techno paukutusta. B osa varsinkin onnistunut omasta mielestä. Semmoista soundia, jota olen jo pitkään tavoitellut ja halunnut tehdä. Joskus tulevaisuudessa pientä jatkojalostusta, jos vaikka pääsis jollekkin tulevalle EP:lle.

8   0 73 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.