Talvinen metsän reuna

JPQ | 19.12.2008 | Symphonic Electronica
4:35

Tämmönen huomattavasti miellyttävämpi kuunteleva kuin tuo eka biisi (täällä eka) jos minulta kysytään erittäinkin orkestraalinen "pahoittelut" lopun kone sähkökitarasta olen nakkisormi ja kitaraton joten siinä syy. Kiva olis soittaa mutta kun ei tuu mitään ei tuu mitään. Vähän ehkä töksähtelevä mutta toisaalta on niillä maailman luokantähdilläkin töksähätelyä. Softana Ik multimedian Total Workstation 2. Laitan muihinkin softa komentit jos joku vaikka kiinnostunut myös rauta jos sitä käytän. En ole tahallista matkinut mitään kappaleessa jos joku pätkä kuulostaa tutulta anteeksi.:)

8.67   3660 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
eerovarje 16.11.2009
Aivan todella hieno teos, sopisi vaikka johonkin mahdollisesti suomalaiseen elokuvaan. Jouset kuulostavat lähes aidoilta, sävellys on hyvällä tavalla taiteellinen ja mielikuvituksellinen. Lopun kitara lähti täyteläisenä kokonaisuuteen mukaan, mutta loppu oli kyllä erikoinen töksähdys.
0   +1 +2
 
9
sakuli 10.03.2009
Tämähän oli hieno ja rauhoittava piisi näin aamuyöllä =) Mukava tunnelma todellakin ja tulee helposti mieleen se talvinen metsän reuna. Sävellystyö on myös hieno suoritus. Tykkäsin todella =)
0   +1 +2
 
8
RYMm 05.01.2009
Mieltä rauhoittavaa kuunneltavaa ja todellakin tuo mieleen kirkkaan valkoisen lumihangen (jossa kenties asustelee joitain pieneläimiä). Kappale kuitenkin loppui ikävän yllättävästi jonka takia tunnelma hiipui pois samantien kappaleen päätyttyä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat