Samsara

jsmic | 27.06.2006 | Trance
4:05
8.00   515 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 14.02.2007
Pitää se nyt kurkata tätä ennen nukkumaanmenoa, kun tänne eksyinkin^^

Alku vaikuttaa energiselta, varsinkin tuo bassolinja toimii hyvin. Bassolinjan soundi on mielenkiintoinen, vaikka voisi olla ehkä hiukan jopa likaisempikin. Se jää ehkä hiukan "konemaisen" kolkoksi. Taustalla olevat padit toimivat ja tekevät nätin tekstuurin biisille.

Olen samaa mieltä noiden liidien kanssa, että ne jäävät hiukan taka-alalle... Bassline voisi olla hiukan erottuvampi pääosioissa. Taajuuksia vaihtelemalla varmaan pitäisi löytyä sellainen erottuvampi soundi, vaikka voihan se olla vain oma mieltymykseni, joka tahtoo kuulla erottuvampaa basslinea. Toimiihan se tuollaisena pehmoisenakin. Voisi olla hyvä kokeilla matalempaa linjaa tuolle vahvasti ylä-bassolla olevaan linjaan... saattaisi toimia erottuvammin paksummissakin kohdissa. Breikissä menee linjat ja soundit toimivasti.

Ideointi ja toteutus on onnistunut mainiosti... teknisellä puolella taas miksauksen kanssa on hiukan ongelmia. Lähinnä suurin ongelma on tuo että muutamat soundit jäävät nuhaisen oloisesti taka-alalle.

Nosto tahtoo mennä hiukan sekavaksi liidien parissa, mutta soundit ovat kuitenkin varsin mallikkaasti kohdillaan. Hiukan tyyliltään perus (ei pahassa mielessä), mutta ei missään vaiheessa käy tylsäksi. Onneksi biisi on sopivan tunnelmallinen minun makuun.

Jos tämä on ensimmäisiä "julkaistuja" tuotoksia täällä, niin voi odottaa varmasti jatkossa kovaa tasoa täältä suunnasta. Rok!;) Hyvä maku jäi.
0   +1 +2
 
10
Same-^ 31.10.2006
hittii!
0   +1 +2
 
ArrestKulak 19.10.2006
Kuten sanottua. Lupaavan kuulosta kikseliä.
Liideri tosiaan jää vähän taka-alalle, jota voisit tuoda enemmän esiin. Se kun on tämän kipaleen sydän. Drum & beissi kohtaukset on hyvin toteutettu ja antaa mukavan käynnistyksen taas. Täytettä saa olla lisää; efektiä yms.
Lopun "lead" kohdan vois ehkä toteuttaa jotenkin loogisemmin, sillä se menee vähän sekavaksi, vaikka siitä nyt sen kuvion ,mitä olet siinä hakenut, huomaakin.
Ei hassumpi muuten. Jatketaan harjoituksia..
0   +1 +2
 
spiritusandasper 16.10.2006
Juu, Vespen kanssa samalla linjalla. Mukavaltahan tämä soundaa. Linjat ihan miellyttävät ja varsinkin rumputyöskentely teki tässä vaikutuksen. Tuo liidi on ehkä hiukan taakse miksattu mielestäni. Jos saisit vähän kirkkaammaksi ja enemmän etualalle sitä, niin toimis vähän paremmin ehkäpä. Clappi vois olla välillä enemmänkin esillä. Hukkuu monessa paikassa turhan paljon. Noissa erityyppisissä kompeissa tuo snare toimii ihan kivasti. Ehkä hieman jotain taustamelodialinjaa/soundia myös tonne pikkusen pyörimään. On siellä nytkin jo tavaraa, mutta vielä sinne vois pikkusen työntää täytettä. Eipä siinä, ihan mukavan kuuloinen biisi ja aika lupailevaa matskua muutenkin. :)
0   +1 +2
 
9
a§e 16.09.2006
Alun kikit luo odotuksia kovan tason trancesta ja kyllä tää aika kelpo suorituksen siinä tekee.

Sahoissa on aika perus saundeja ja cloud/fade kikkailuja.

Synalead toimii ihan mukavasti ja pitää rakenteen hyvin kasassa. Leadin kikkailut lopussa menee vähän ohi jossain kohissa, mutta pääasiassa pitää kutinsa.

Vähän JS16 vaikutuksia? taitaa olla basso kuviossa ja sehän toimii.

Kokonaisuutena todella kelpo electro biisi mikä yllätti minut energialla ja taidokkaalla tunnelman toteutuksella.
0   +1 +2
 
9
Vespe 15.09.2006
Hmm.. Yllätyin positiivesti kun tämän iskin winampiin soimaan. Keskiarvo on kyllä pistetty ihan liian alas mun mielestä. Kelpo kiksua tämä on.

Biitit ja rummut sun muut kilkuttimet yleensäkin on miksattu hyvin ja kuulostavat hyvältä. Syna-osasto kuulostaa vähän laimealta, saha lähinnä.

Mukavankuuloinen kiksu, varsinkin jos tämä kuuluu näihin ensimmäisten biisien joukkoon niin mikseritasolla ehdottomasti kärkipäätä.
0   +1 +2
 
7
Heidi-Maarit 09.09.2006
hmm. enpä ole kauheesti tämmöstä musiikkii kuunnellu, ettei kauhesti iskeny.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat