Alta Jään

3:45
9.00   1136 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Roope Paltta 06.09.2007
Biisin saatu hyvä meininki hyvillä ja sopivan raskailla kitaroilla/bassolla. Jälleen kertsissä hyviä nostoja laulussa. Tosin kannattaa olla tarkkana ettei sanoihin käytä vahingossa ns. H kirjainta esim. lähtemääHän. Itselläni havaittavissa saman tyyppisiä H sanoja :) joten iski huomioon. Mielestäni biisi loppui jotenkin hieman kesken, mutta mä diggasin delayn käytöstä. Ammattimainen meininki vaikka kaipaisin sävellykseen vielä enemmän houkutusta.
0   +1 +2
 
theplan 01.09.2007
Komea soundi! Hienoja kitaroita, vahva tunnelma.

Sävellys on mun mielestä hyvä, mutta sanoitus on jotenkin mitäänsanomaton, suhteellisen sujuva kylläkin. Hyvää on myös, että laulaja vetää ne oikein uskottavasti. Ei sillä, kyllähän siinä muutamia kelpo oivalluksia oli, kuten "en omistani suostu luopumaan".

Taas mua ärsytti tuo delayn käyttö. Ihmettelin myös hiukan tuota viimeistä tremolokitararämpäytystä. Sitä vaan, että sitä ei missään muualla kuulunut? No, ehkä sen pahaenteisyys symboloi jotenkin tuota lyriikan viimeistä lainia? Biisin rakenne oli mun mielestä erittäin toimiva. Pro-meininkiä kaikin puolin. Kestää kuuntelua.
0   +1 +2
 
10
Marha 25.07.2007
edelleen hyvää musaa,hienoa.
0   +1 +2
 
sir.henry 04.07.2007
Kappaleen sanat herättää hyvin mielikuvia, tosin ensikuulemalta en punaista lankaa/yhtenäistä teemaa löydä. Lead laulun kaiuttamisen vaihtaisin suoraan taustalauluihin. Soiton ilmavuudesta plussaa.
0   +1 +2
 
10
Coivisto 12.06.2007
Herkästi soivilla annetaan hyvin tilaa laululle jotta se voisi nostattaa kappaletta lentoon. Sanoitukset ovat taas hyvää laatua mutta vokaalit taas ovat aivan mahtavat.

Hienoa maiseman maalailua tässä harrastetaan perkule.
Ei löydy kyllä asiaa mistä teitä nyt voisi kritisoida
(mikä suututtaa sisällä kytevää kriitikkoa),
mutta tuntuu hyvältä löytää biisejä joita ei tarvi kritisoida.

Jatkakaa samaan malliin mutta älkää liian samanlaista matskua ulos
puskeko että olisi jotain variaatiota.
0   +1 +2
 
9
ninny- 12.06.2007
Tässä biisissä hienot lyriikat !
Tässä biisissä tykkäsin enemmän rummuista; mutta toimii muutkin omilla osa-alueillaan.
Mun mielestä äänen soundi pääsee paremmin oikeuksiinsa tässä biisissä. En tiijä sit, että mistä johtuu, mutta jotenkin kuulostaa vaan siltä.
Hienoo, kun joku pystyy tekemään eri genrejen musiikkia, ja vielä onnistuu niissä hyvin !
Nyt on pakko kuunnella noi loputkin :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat