Lost angel

Kaatopaikka | 20.10.2004 | Melodic Trance
6:46

”Olipa kerran pieni suloinen enkeli, joka tykkäsi seikkailla pitkin taivaanrantaa. Taivas oli enkelille hyvin tuttua seutua, tai niin hän vain luuli. Kerran hän kuitenkin erehtyi kulkemaan liian kauas ja eksyi matkallaan. Paholainen oli mielissään nähdessään pienen eksyneen enkelin ja houkutteli hänet alas vain pitääkseen enkelin kahlittuna pimeyteen. Kuuletko enkelin tippuvien kyynelten kaiun syvyydestä?”

Vanha Reasonilla tehty biisi...

8.67   3053 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
apollo0100 12.04.2006
Ei se nyt niin huono ole! Yli 2 min. jälkeen alko parantuu jo... Mut alku oli sitä luokkaa, et se ei varmaa ollut hyvä XD. Mut sit toi loppu alkaa parantua jonkun verran... Ihan jees... Pojo: 8+
0   +1 +2
 
9
detumea 17.06.2005
tää jäi mieleen hyvin ja kolahti aika lailla tää on mun ehdoton suosikki ...
ehdottomasti lisää tällästä... setti toimii hyvin basso hakkaa hyvin takasaivoon ja "kyynel" saundi on aikas hyvä lisä ja sen jälkeinen kolina sopii saundiin kuin nyrkki silmään tää on pakko saada ittelle jollekkin levylle....
0   +1 +2
 
9
Holmström 20.04.2005
Erittäin omaperäinen ja onneksi tällaiseenkin törmäilee joskus. Tai suoraan sanoen ei ole tullut törmäiltyy ;) Kokonaisuudesta mainittava että tässä nähty vaivaa ja aikaa jotta saatu tämä tuotos kasaan? Ei ihan kuullosta pikaisesti kyhätylle...
Psykedeellinen intro sopii aivan loistavasti kokonaisuuteen mutta sehän onkin tarinan perusta...jolla lähdetään liikkeelle. Loistava valuttaminen liidiin ja mielikuvitus ei ole loppunut kesken kun biisin teossa tehty jopa manuaalisia "soundeja"
Joo, olisi kuitenkin hauska kuulla se orginaali veto ;) Voi olla aikas järisyttävä kokemus herkille ja hennoille mutta siinähän saisivat... ;)
Hieno hässäkkä joka menee erinomaisesti eteenpäin ja pysyy linjassa. Jeah ! Mielenkiintoinen löytö.
0   +1 +2
 
9
-Juha- 18.03.2005
No niin, tulinpa tänneki sitte arvosteleen! Biisi alkaa tunnelmallisella kilkatuksella ja voksut tulee pian mukaan, jotka ei oo yhtään hassummat. Piano kuulostaa mukavalta. Beatti on aika peruskamaa, mut sehän ei haittaa, ku se toimii? Melodiat oli suhtkoht mukavat. Ei kyl täysillä iskeny muhun, mut hyvät ne on silti. Soundeissa ei ole oikeastaan valittamista. Erityisesti alun tunnelma oli onnistuneiden soundien takia tunnelmallinen, joka oli mielestäni biisin parasta antia. Ainoastaan se yks kova haitsu pisti turhan paljo korvaan, mut se on pientä. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
Cylenth Vision 11.03.2005
kuuntelin kaikki kappalees läpi ja kyl tykkään eniten siitä save my worldista. Tässä kappaleessa tykkäsin jälleen padeista ja hyvästä melodiasta. Pianosta huomaa selvästi sun tyylisuuntas. Erittäin omalaatuista musiikkia vaikka en oo kauheesti tuohon genreen keskittynytkään.
0   +1 +2
 
soulmate 28.01.2005
Toimiva intro, ehkä puheet liian kovalla. Mutta tämä oli ERILAISTA Trancea, joka on hemmetin hyvä juttu. Olet soveltanut tähän hienoja äänimaailmoja sekä siistejä pieniä juttuja, jotka erottavat tämän noiden tuhansien rumputusten seasta.
Tulee mieleen joku vedenalainen sektio, jossa merihevoset tamppaa tannerta pienten eläinten lailla :) Tämä oli ehkä paras kaikista biiseistäsi tähän mennessä. Jatkoa vaan :)
0   +1 +2
 
9
Rad 04.01.2005
Alkutemmellykset kesivät vähän liian kauan minulle (hyvin kärsimätön ihminen) mutta se saa biisin alkamaan hyvin, biisi jatkuu hyvin sulavasti, hyvin soundein jonka kruunaa mukavan tasainen melodia. "there is no god!" On jotenkin tutun kuuloinen ääni johon samastuin heti. Tempokin on ihan kohdallaan ja biisi saa jalkanikin liikkumaan rytmin mukana (harvinaista mikserissä)

+ Soundit olivat hyviä ja kelpasivat tunnetta nostattamaan
+ Tasainen ja rauhallinen, selvä kappale alusta loppuun (välillä epäselvyyksiä minulle)
+ Lyhyet ja ytimekkäät sanat "there is no god!" sopii
---------------------------------------------------------------- ---------------------------
- Joissain alkukohdissa epäselvä, ja alku ei sovi tanssimiseen

Antaisin 9½ koska biisiä ei ole pakosti tarkoitettu tanssimiseen.
Mutta annan 9 koska en halua pyöristellä ylös vaan pidän saman
numeron kuin 9½:ssa

Tällaista lisää, hyvää ja sulavaa musiikkia korville.
0   +1 +2
 
9
Absolute Zero 03.04.2005
tosi pirullinen alku :D ..vokaali osuus varsinkin on pirullista kuultavaa. ja hienosti koko hoidon pitchi menee ylös alas siinä luoden lisää häiriintynyttä fiilistä :P ..siitten pääsee biittikin mukaan ja biisi käyntiin :>
..mukava tunnelma biisissä on koko ajan, eikä teknisesti ole moitittavaa. ainoa asia mihin pitää nyt puuttua on se että mielestäni viimeiset kolme minuuttia biisissä oli ehkä hieman liian itseään toistavaa.
Mutta isoa plussaa erilaisuudesta, siitä pitää antaa pisteet! ..erottuu joukosta :)
0   +1 +2
 
8
Protush 23.10.2004
juuh vihdoin pääsin arvosteleen tän.. en tiedä miten teet noi alkuintrot biiseihis mut ne on aivan loistavat!! jälleen on kehitystä jonkin verran tapahtunut.. alku tosin kestää hieman liian pitkään.. rummut lähtee kyllä ihan mukavasti rullaamaan sen jälkeen tosin se puoli ei ole ihan yhtä hankassa kuin tuo introilu.. eniten biisissä harmitti se että siinä ei ollut oikeen kunnon päämelodiaa.. enimmäkseen padeista koostuvat melodiat ei niinkän iskeneet.. mutta toi introilu on todella sun alaa! jos rumpuja vielä vähän miksaisi ja kunnon iskeviä/tarttuvia melodioita lisäisi niin täähän olis ihan huippu.. muhun tää ei vaan tällaisenaan oikeen iske..
0   +1 +2
 
daliggo 22.10.2004
aikas nami biisi . ! vocsut eivät kyllä hirveesti kolahtaneet.. en tierä oliko tuo liian suomi aksentti vai mikä..?? perkoissä tuo tät tä däng oli helmi!! bassolinja ja yleisesti toteutus toimi hyvin..
nami ääniä oot saanut väänneltyä..jep
mutta loppujen lopuksi tykkäsin enemmän tässä biisissä introsta, padeistä, breikistä ja outrosta.. elikkäs teeppäs tuommoinen sountrackin tyylinen ambient/chilli pläjäys vois toimia hyvin..???? kenties..???
tulipas sekavaa tekstiä...???
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta