VÄSY NYT

KAIHO2 | 13.02.2009 | Instrumental
3:53

Flunssan tappo tauti

Mukana:
Ibanez kitara
Epiphone basso
Washburn banjo
Ryssähaitari
Yamaha kosketimet tilassa

9.29   7921 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Quo messiah 18.03.2009
hyvin miksattua ja rakenne pysyy muutenkin kasassa hyvin koko biisin..tulee mieleen leevi and the leavings..jonkin sortin melankoliset vaimojätti ja ulosottovirkailija ahdistelee sopisi loistavasti..eli siis laulua vaan mukaan niin paremman saisi,mutta hyviä sanottaija/laulajia harvakseltaan löytää--..toimii myös näin...
+2   +1 +2
 
9
Burden 15.03.2009
Soittimet toimivat hyvin tässä keskenään ja tuovat jotenkin hyvää tunnelmaa koko biisiin. Mukava lämminhenkinen tunnelma tässä biisissä kyllä on. Tulee vähän takkatuli ja meri mieleen :)
+2   +1 +2
 
8
MJ Antipope 13.03.2009
Lupsakka intrumentaali-balladi.
Pysyy kasassa-variaatio-pituus-tasapainokin on kohdallaan. Biisin lopetus oli jotenkin töksäys. Jostain syystä tuo pääteema, sointukierto joka pyöri kitaroilla, ei siirtynyt tuohon yksinäiseen "urku"-pätkään.

Tässä hieman kuuluu tuo 52-tunnin puserrus. Miksaus olisi ehkä hieman kaivannut hiovaraisuutta, eri instrumentit ovat paikoin aika irrallaan toisista kokonaisäänimaisemassa. Eli sellainen kokonaissoundi vähän uupuu.
+2   +1 +2
 
^tuppi^ 17.02.2009
meinasin nukahtaa kesken kun kuuntelin oli aika hyvä biisi <3
+2   +1 +2
 
Snacke 13.02.2009
uupumus kyllä välittyy, joskin pientä toivonkipinääkin murheellisessa kokonaisuudessa pilkahtaa. banjo on aina mahtavaa missä melkein tahansa. huomenna voi olla tällanen fiilis, pelkään et vatsatauti iskee.
+2   +1 +2
 
10
vnmwrtcbn 21.03.2009
Äänimaailma on ihanan puhtoinen, kuten sulla aina. Itse olen tottunut omaan koneelliseen ja usein tunkkaiseen soundiin, joten tässä tuntuu että pääsee kunnolla hengittämään. Yleisilme on kappaleella hyvin rauhallinen ja tulee mieleen suomimelankolia, vaikka en ihan tiedä mihin tuolla edes viittaan. Mutta melankolinen kuitenkin ja kuulen mielessäni tämän soivan suomielokuvan lopussa. Tai jotain.

Vaikka melodiankulut ja etenkin haitari luo aaltoilevan mielentilan, pitää kitara rummun tavoin menon tasaisena. Kitarassa on muutenkin pientä rosoisuutta, joka tuo taas kontrastia haitarilla ja uruille. Puhuin muuten rytmi- ja melodia kitarasta. Toinen pitää tahtia yllä ja toinen melodiaa keskellä stereokuvaa, kun haitari ja urut leijailevat sivuilla.

Tämä kappale toimii erittäin hyvin ja banjokin tuo kivan pikkumausteen. Täytyy vielä sanoa että nimi on nerokkain pitkään aikaan! Suorastaan eeppinen.
+2   +1 +2
 
10
vnmwrtcbn 21.03.2009
Lopetus oli kyllä hieman outo ja ei sopinut kovin hyvin. Mutta muu biisi oli niin hypnoottinen että unohdin kokonaan tämä seikan. Lopetus ei siis näköjään haitannut niin paljon että olisin muistanut kommentoida.
+2   +1 +2
 
9
Toni Pandora 12.04.2009
Tää on tällaista musiikkia mitä kelpaa kuunnella iltamyöhään ennen nukkumaanmenoa tai masennusdarraan. Haitari kuulostaa hyvältä ja kitara myös, kuten myös koskettimet. Tällaista laid back ja kuuntele -tyylistä meininkiä. Tykkään :)
+2   +1 +2
 
10
C-Kasetti 26.03.2009
diggaan helvetisti en nyt tienny mihin biisii sä halusit kommentin mutta tähän päätin laittaa! kunnon fiilistelyy helvetti sentää! olisko mahollista ehkä joskus käyttää jotain näistä sun biiseistäs biittinä?
+2   +1 +2
 
fani:D 17.05.2009
voiku mustaki tulis edes sitte NUHASSA musikaalisesti lahjakas... täähä on iha pirun hieno. voin hyvin kyl kuvitella, että oot kipee, koska tää ei oo sellane liian vauhdikas vaan kevyttä rentoa musiikkia, etenki musiikkia! näyttää miehellä olevan aika pino erilaisia soittimia tosiaan kotona!
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta