Without Rusty Crank

Kallokellari | 10.04.2009 | Isolationism
3:47

Hevosmies ei autoa työnnä, jos ei käynnisty niin hevoselle heiniä ja menoksi...

9.89   2086 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 17.05.2009
Pysähdyttävä juttu. Hieno jollei paras Ambient jonka olen kuullut. Tää projekti on sulla ehtymätön hyvä niin.
+2   +1 +2
 
10
Doc* 13.05.2009
Oikein mukava äänimaisema, kuulostaa siltä kuin Kallokellarin valtiatar olisi lähtenyt kenttä-äänityskaluston kanssa liikkeelle keväisille kaduille. Hyvin toimiva vastakohtaisuus lintujen iloisen liverryksen ja kadun tummien äänien ja möyrähdysten välillä.
+2   +1 +2
 
10
Marha 26.04.2009
älleen kerran mahtavaa äänimaailmaa,Jassukka taitaa kyllä nää hommat ihan kybällä hienoa:)
+2   +1 +2
 
10
J. Hifish 23.04.2009
Kelluntaa ääniavaruudessa ilman alkua tai loppua. Välillä olin aivan varma, että Puukissa on käynyt lätkämatsissa nauhureinensa ja valmentaja huutaa pelaajilleen: "paina,paina...." Jeps lopussa oleva jäädytyskoneen moottorin ääni vahvistaa olettamukseni tai sitten ei. Vaikka kuulokkeistani ryöpsähtelee lukuisia eri ääniä , silti kokonaisvaikutelmaksi jää jostain syystä leppoisan rauhallinen vaikutelma.
+2   +1 +2
 
Black Dog 12.04.2009
Arkiääniä kaupungista ja delayn käyttöä, josta tulee sellainen ajaton tunnelma, kuin jossain futuristisen metropolin eläintarhassa, jossa säilyneitä lintulajeja voi kuunnella.

Delay sekoittaa sopivasti sanat massaksi, josta ei ole tarkoitustakaan saada selvää, joka on tärkeä pointti tässä.

Mielenkiintoista maalailua!
+2   +1 +2
 
korpikorppi 10.04.2009
Linnuista pidän paljon - se lienee selvää. Muuten on otettava tämän kanssa aikalisä sillä lienee
vika oman tajunnanvirran patoutumassa, etten saa
nyt kiinni. Joka tapauksessa vaikkapa teoksien
Jaw tai Useless Chek-in kaltaista kolahdusta en
vielä kokenut. Palaan kuulolle uudestaan. Joka
tapauksessa sama huolellinen äänimmaalailu ja
viimeistelty ja monipuolinen saundimaisema tässä
ilman muuuta löytyy ikään kuin vakiovarusteena.
+2   +1 +2
 
tep 18.04.2009
Uutta kallokellaria -- mitäs tällä kertaa? Jonnekin dark ambientin puolelle menee tällä kertaa, rutinaa ja kolinaa sellaisessa pikkaisen noisen puolelle menevässä fiiliksessä, mukana kekseliäästi käytettyjä äänisampleja ja puhetta. Ja kaikki sekoittuu yhdeksi tiheäksi kollaasiksi, josta ei noin vain mennä läpi, mutta maukkaita pieniä yksityiskohtia pystyy silti bongaaamaan sieltä täältä.

Jep, hyvin kekseliästä kamaahan tämä. Projektin linja on edelleen tunnistettava; ilmeisesti näkemys siitä, mitä halutaan tehdä, on onnistuneesti siirtynyt audioksi.
+2   +1 +2
 
10
John Olsbo 11.04.2009
Teos toi mieleen kaupunki vs. maaseutu asetelman ja elämänmuodon. Alati starttaava auto, kireänä toistuva ihmisääni tai toisaalta linnunlaulu sekä hevosten kenkien kopina. Mieleen tuli ajatus myös liikkeestä; lintujen ja hevosten elämänmenon tuomaa äänimaisema joka tuntuu rauhoittavalta ja toisaalta kaupungin liike, joka on kireää ja poukkoilevaa. Teoksessa on hyvä rakenne ja rytmi, se kasvaa lopun atuon ajoon ja äänien katomiseen, mikä taas tuo mieleen just sen, mistä pääsiäisenä paljon puhutaan. Hieno teos joka sai mielen avautumaan.
+2   +1 +2
 
10
Larry Peninsula 13.04.2009
Hello,

Alright. Palauttaa mieleen eilen katsomani elokuvan; The midnight meat train. Tämä vie minut siis teurastamoon.. Monipuolinen kuunnelma menneisyydestä nykypäivään. Toteutus kertoo sun mielikuvituksen rajattomuudesta.

larry
+2   +1 +2
 
BullHill mja 14.04.2009
Tätä kuunnellessa vaellan unien maailmassa. En istukkaan taksin takapenkillä vaan vossikan kärryissä kierrän markkinatoria kuunnellen ympäröivien talojen seinistä kaikuvaa, minulle vieraskielistä huutelua, paikallisten helppoheikkien houkutellessa väkeä kaupantekoon. Yhdessä nurkkauksessa on myös mylvivää karjaa näytteillä ja puistikossa laulelevat linnut. Avaraa tilan tunnelmaa on tässä äänimaisemassa
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta