White Star

Karnakian | 25.08.2008 | Heavy Metal
6:30

70-lukulainen proge ja hard rock kohtaavat raskassoutuisemmat nykyhevin vedet tässä viisussa.

Pari teknistä kommentia tähän mennessä tulleisiin vastauksiin:
- Biisissä EI ole konerummut, tuo trigattu basari saattaa luoda sellaisen kuvan?
- "sources of light won't shine" -säkeessä on tosiaan ns. "käsin" käytetty pitch shifteriä korjaamaan laulajan hitusen nuotista ohi mennyttä laulahdusta - korjausjälki ei tosin ole hääppöinen, amatööri asialla :)

Kommentit otetaan kiitollisuudella vastaan, rohkeasti vain mielipiteitä kertomaan!

8.49   1383 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
axession 06.01.2010
Erittäin mielenkiintoinen kombinaatio. Laulaja muistuttaa enemmän Depeche Mode:iin. Hyvät stemmat. Loistava melodialinja. Rummuta hyvin soitettu mutta huonosti miksattu, puutuu voimaa, varsinkin bassarissa. Tomit toimivat ja virvelikin on hyvää loppu on jotenki epsiististi miksattu. Basso saisi olla parempi esille.
Muuten kaikki tiomi.
0   +1 +2
 
9
S1mppa 19.11.2009
Aika maukas tuo intron hammond/säröskittayhdistelmä.
Rummut soundaavat vähän Symphony-X:lle (basari ehkä turhan napsu) ja koko paketista tulee osin Opeth mieleen (liekö laulusoundi ja -tyyli tai ehkä rumpalin peltityöskentely), joka ei todellakaan ole huono asia :)

Vielä pientä viilausta niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
7
JohnSalute 08.11.2009
Rumpalin työskentelylle helvetin iso plussa! Makeita sointukulkuja kyl löytyy biisistä. Intro oli kova.
0   +1 +2
 
ronsku82 28.10.2009
ei oikeen kolahda tämän tyylinen musa niin en sano mitään.
0   +1 +2
 
8
SHORTY RECORDS 20.10.2009
Hyvää menoo ja meininkiä. ja miksaukset on kohdillaan.
0   +1 +2
 
7
Lesko 11.10.2009
Jäin kyllä odottamaan niitä 70-luvun vaikutteita enemmän :) Ihan pieniä muistutuksia Sabbathista sieltä tuli, mutta siihen se pitkälti jäikin.
Biisi on ihan hieno ja hyvin soitettu, ehkä vähän tylsänpuoleinen loppua kohden, vaikkakin tuo kertsi on pirun hieno ja pelastaa paljon. Ihan jees veto kuitenkin.
0   +1 +2
 
Timo JM 05.10.2009
Jaahas, aika peruslätinäähän tää on höystettynä pienellä progevivahteella. Ikävä kyllä laulu toi mieleen Idols-Kallen mikä ei todellakaan ole kovin hyvä juttu. Noi "könk-könk-könk" skitat ei myöskään innosta tällaista vanhemman polven soittajaa. Maailma on jo täynnä tätä samaa kamaa joten jotain omaa kaivattais. Pelkkä soittotaito ei riitä kovin pitkälle. Kiitos ja anteeksi.
0   +1 +2
 
10
SIAR 26.08.2009
soundit jo ok! tykkään kyl kuunnella. laulu pelottaa.. ihan ok, mut pitäs olla parempi. molodiat uusiksi. ja enemmän asennetta siihen. soitto kulkee hyvin
0   +1 +2
 
9
PutteAtte 10.05.2009
Melko tyylikästä. Vähän voisi olla hieman mahtipontisempia soundeja, niin kitara puolella ja rumpujen soundeissa. Rummut eivät oikein kuulosta hyviltä, siis soundeiltaan, ehkä johtuu mp3 muotoon pakkaamisesta. Soittamisessa ei todellakaan mitään vikaan, itse asiassa ERITTÄIN hyvän kuuloista! Melodia on mukavan mystinen ja juhlallinen. Synasoundeja on käytetty taustalla erittäin hyvin luomaan tunnelmaa. Sopivat erittäin hyvin. Riffit eivät meikäläisen tyyliin noin yleisesti iske, mutta melko kiinnostavia ne kyllä ovat. Plussat täytyy kyllä antaa laulajan äänestä, kuin tulkinnasta. Kaikkein pahin virhe minkä tähän nyt olisi voinut pistää olisi ollut iskeä tavallisen melodisen laulun tilalle örinä laulu! Kuten tämän alotan niin myös lopetan Melko tyylikästä!
0   +1 +2
 
Reettori 01.05.2009
Pieni pettymys oli. En tarkoita, että olisi huono, mutta biisin kuvaus ja idolilistaus nosti odotukset niin mahottoman korkealle. :D Tää jää vähän soinniltaan ja temmoltaan laahaavaksi. Kitarasoolo oli kuitenkin aivan hyvä, ei nyt mikään proge, eikä oikein 70's:kään. Mukavaa menoa silti ja suunta on oikea!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 7 8 9

Löytyy soittolistoilta