Summer Hardcore

3:39

27.5.1998

Tein silloin tulevalle kesälle ihkaoikean teemabiisin.

Pyrin siirtämään tämänkin purskeen niin alkuperäisenä kuin mahdollista, joten en kajonnut lainkaan jälkimiksaukseen, vaan suoraan waviksi ja siitä ämpäriksi. Aika kultaa muistot sellaisenaan kuin ne aikoinaan fast tracker kakkosella taottiin, ilman sen kummempia taajuuskikkailuita. Nauttikaapa tästä. Löysin sen sattumalta piirrongin laatikosta kaapiessani kinkkua hampaankolosta tuossa joulun alla. Olisihan se näinkin vanhasta tekeleestä jokunen kommenttikin kuulla =)

i've said it before and i'll say it again :
always hardcore!

Niin ja sanoitukset, niistä kun ei varmaankaan saa muuten mitään selvää :

"Yksi ja kaksi ja kolome ja nelijä"

"Ensmäinen kesäkuuta koitti se päivä,
kun meillä ei ollut enää huolen häivää"

"Koulut loppu ja järvet suli,
uimahousut jalakaan ja puli puli puli"

Kesääääää.....

Tämmöstä 16-kesäisenä :D

9.00   1238 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Hoozk 30.09.2007
jep, eka kunnon happy hc biisi jonka bongasin täält mikseristä! ihmeen hyvä on vaikka melko nuorena tän oot väsänny, sul on lahjoi jäbä!!
fanitan sua kympillä!!!
0   +1 +2
 
9
Stocco 19.01.2005
Mahtava biisi. Ihana! Kiitos et laitoit tän sivuilles. Aika ei oo purru tähän yhtään. Superpositiivista musaa, joka osaltaan auttaa kesän odottelussa. Teknisestä laadusta en sano mitään, mut vokaalit on hienot sisällöltään ja saundiltaan. Aivan liian vähän tällaista materiaalia on enää Mikserissä, jos koskaan oikein ollutkaan.
0   +1 +2
 
9
Kari Runk 30.12.2004
Harvinaista herkkua mikserissä ja vielä laadukastakin. Mukavan kesäinen Happy Hardcore biisi. Basso ja melodiapuolikin oli hyvin hallussa ja biisissä riitti kiinnostus loppuun asti. Kokonaisuudessaan laadukasta Happy Hardcorea. :)
0   +1 +2