Sickness In Me

Kiana | 05.04.2007 | Alternative Metal
3:37

Reflections Ep:n 3. raita. Raskas paketti. (Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.91   1912 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Erittäin hyvänlaatuinen biisi! Tässä on joissain kohdissa jotain Linkin Parkin tapaista, mutta se on kyllä ihan positiivista. Harvemmin pidän biiseistä, jotka kuulostavat apinoiduilta, mutta tämä ei onneksi kuulosta kuin ihan vähäsen.
Kertosäkeen melodia on menevä, ja se myös tarttuu takaraivoon helposti. Tässäkin on hienoa vaihtelua puhtaan laulun ja murisemisen välillä, etenkin juuri kertosäkeessä.
Kokonaisuudessaan tämä on hyvin mahtipontinen ja kunnian himoinen kipale; siltä tämä ainakin kuulostaa. Erityisesti tämän laulumelodia kolahti minuun, mutta pitää mainita, että onhan tämä todella hyvin soitettukin. Kuten siis alussa totesin, tämä on todella hyvänlaatusita matskua, joten on melkein pakko heittää kiitettävällä!
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 08.04.2008
Kaikista trash-henkisin kappale Kianalta mitä tähän asti olen kuullut. Intro puhukoon puolestani.

Saundit, balanssit ja muut miksaukseen liittyvät seikat ovat aika pitkälti samankaltaisia kuin Free Fall -biisissä. Potikat ollaan ruuvattu tässäkin kohdilleen.

Lyriikan taso oon taas sitä mikä se muissakin on. :-(

Jotenkin pidin tästä biisistä erityisen paljon sen toimivien sovitusten takia.
Kertosäkeeseen vaihto tapahtui oikein veikeästi. Tässä biisissä oli jopa kitaraleadeja, mitä taas Free Fall sisälsi hyvin niukasti. Flanger -efekti teki mukavan lisän 16-osissa menevään useaan kertaan toistuvaan riffiin.

Kovan luokan soittoa tämä kokonaisuudessaan on.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta