NA001

Kineka | 29.01.2003 | Instrumental
6:37

Kineka - ilbientik - 06. N/A001

Kieroutuneita ääniä, nerokkaita fillejä ja trancemaisia melodiakuvioita.

7.60   1450 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=15678
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kalaforn 04.07.2006
Varokaa, delfiinit ovat saapuneet! Häröä settiä, toimivaakin, omaperäisellä tavalla kylläkin, jees. Rummmut potkivat jälleen samaan muhkeaan tahtiin. Kikkailuakin on erittäin paljon. Tulee jokseenkin TEXAS FAGGOTT tästä mieleen, johtuuko se sitten saundeista vai mistä... en tiedä kyllä. Katsos, pokémonejakin täällä lattialla pyörimässä ja nyt ne delfiinitkin vielä, ei sipsi. Pitäisikö vaihtaa toiseen biisiin, vaiko kuunnella vielä kertaalleen uusiksi... vaikea valinta.
0   +1 +2
 
everhad 01.03.2005
Mielenkiintoisia soundeja ja kiitettävästi vaihtelua. Miksauksessa ja masteroinnissa olis kyllä aika paljonkin toivomisen varaa ja jotain yhteensitovaa kamaa tämä kaipaisi ympärilleen. Tää kuulostaa vielä aika keskeneräiseltä. Ihan kun tästä puuttuisi pari raitaa. Tai sitten pitäisi olla jonkun kemikaalin vaikutuksen alaisena että tajuais tän. Sinänsä hyviä soundeja ja juttuja, mutta ei tämmöstä tällasenaan kyllä kuunnella jaksa. Lisää kokeiluja vaan, kyllä tässä aineksia on vaikka mihin!
0   +1 +2
 
Hmm, mielenkiintoista ainakin. VÄhän sekava olo jää kyllä. Jotenkin ahdistavaa pidemmänpäälle. Nuo melodiat sen tekevät. Tämä selvästi kaipaa jotakin, mutta en oikein tiedä mitä. Kuulen tässä särökitaroita, hah. Tästä saisi sellaista synkkää cyberpunkmaista nu metallia..
0   +1 +2
 
ylkky 01.03.2005
aika erikoista musaa muuta en osaa sanoa.......................................
0   +1 +2
 
Steven Riekki 01.03.2005
No tämmönen ei kyl uppoa muhun oikein.... Konemusa yleensäkään ei... mutta:
Koitetaan jotain löytää! :) Täs oli varmaan koitettu luoda jotain taiteellista näkemystä, ja jotain symbolisii juttui, mut en mä älyy tommosista mitään... tai sit nää oli vaan ääniä peräkkäin.. äh, en tiiä, nyt oon sanaton! Ehkä se on kuitenkin jo positiivista..
0   +1 +2
 
filosooffi 01.03.2005
aika konemaista saundia....totta kai tässä genressä siis pitää ollakin mut liika on aina liikaa...
voisit koittaa lisäillä erilaisii saundei pitkin biisii niin ettei kaikki kuulostais siltä että sen päästäs joku robotti...biisi parani loppua kohden koko ajan mutta vähä on ehkä kuitenkin viel hakuses..
0   +1 +2
 
Rapri 01.03.2005
Onko tämä nyt sitä TANSSI-musiikkia. Jos on, niin ymmärrän yskän. Jos ei, niin olen yskänlääkkeen tarpeessa. Ihan kivoja ääniähän nuo analooogisynteesiä käyttävät vempaimet saavat aikaan ja tuo general midi agogo on varsin hupaisa, mutta tämän pläjäyksen varsinaista funktiota en ymmärrä. Olen liian rok ja liian vanha. Sen voin sanoa, että teos on mieleeni ehkä hitusen liian pitkä...
0   +1 +2
 
anarkia 28.02.2005
Kommenttirinki:Onko tää tehty tosissaan vai onko tää jotain tietokoneen arpomaa random.musaa, ota tästä selvää.En tajua tästä yhtään mitään. Olen ilmeisen väärä henkilö arvostelemaan tätä, mutta yritetään...

Ei tässä oo kyllä mitään tolkkua. Alkaa päätä särkemään. Ei tätä kyllä mun mielestä voi musiikiksi kutsua.
0   +1 +2
 
Mustepullo 28.02.2005
Tästä en osaa sanoa mitään rakentavaa... kilisee ja vonkuu sen verran kaukana minulle omimmasta genrestä...
0   +1 +2
 
Incendium 28.02.2005
Het alkuun luotiin kivat paineet, kun tuon esittelyn lukasin.Genrestä luulin että tää olis jotain kitaratiluttelua mutta mutta..

Hassuja äänimaisemia luotu mutta pää tässä kuunellessa menee sekasin. Tulee levoton olo, kuin olisi kamala kiire johonkin, vaikka niinhän nykypäivän ihmisillä taitaa ollakin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4