Älä tapa

Kingston | 06.04.2004 | Rock
2:41

genre vois olla vaikka painavahkoa perusrokkia. keskeneräinen versio; toine kitara ei oo ihan kohillaan, basari + snare turhan hiljasella... mutta kommentoikaa!

7.92   4806 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
PöysänJuha 31.12.2005
kovin on epämääräinen veto... Bändi taitaa olla aika taipaleensa alkupuolilla.

Jos nyt jostakin lähtisi liikkeelle. Komppi tökkii monin paikoin hyvinkin häiritsevästi. Tämä seikka varmasti korjaantuu ajan kanssa ja kun vaan jaksaa soitella. Bassossa ja kitaroissa voi kuulla ihan saman, soitto tökkii ikävän paljon ja biisi kulkee vähän samalla tavoin kuin jos yrittäisi vetää kivillä täytettyä rekeä perässään.

Kitarasoundeista voi kuulla myös että aika aloitteleva bändi on kyseessä. Vaikka periaatteessa ei pitäisi arvostella soundeja vaan soittoa, niin kyllä sounditkin kertoo aina jonkin verran bändin mentaliteetista. Kamalan paljon säröä ja kamalan tunkkaista sellaista. Ja paljon dempattua vitossointua.
Laulajalla aika paljon sellasta teiniraspia äänessään, josta itse en pidä alkuunkaan, ja sanoitukset ehkä tämän kappaleen kaikista heikoin osa.

Biisi on erittäin tasapaksu. Sovitus hirveän yksitoikkoinen, särökitarat pomppaa melkein saman tien mukaan ja on sitten messissä loppuun saakka ihan samanlaisena jyystönä. Sävellys- ja sovitustekniset asiat kumminkin hioutuu siitä sitten kun kokemusta karttuu, joten en nyt viitsi sen enempää risuja siitä puolesta antaa, muuta kuin että parannettavaa on. ja rutosti.

Näin yleisesti kannustan teitä jatkamaan touhujanne, yleensä kokemus osoittaa kuinka biisin soundi yllättäen paranee ihan säröä vähentämällä ja muuttamalla kitaristien komppeja.. ja kuinka sovitukset paranee kun saatte aikaan suurempia eroja eri osien välille. Tällaisenaan kuuntelukokemuksessa ei ollut juuri mitään mielenkiintoa. Kutonen läsähtää, mutta on sitä tässä kehitysvaiheessa muutkin olleet, tästä on hyvä ponnistaa.
0   +1 +2
 
8
heartburn 03.02.2005
Biisissä on hyvät sanat ja meininkiä. Soittoa vaan enemmän ja kunnon äänityssessiot niin lopputulos olis parempi. Nuoria kavereita, varmaan tulee kehitystä iän myötä.
0   +1 +2
 
4
DjMark 16.07.2004
voi vittu helvetti ääni on niinku 5vuotiaalla kersalla... miten KEHTAATTE ESIINTYÄKKÄÄN JOSSAIN?!?!?! jos näkisin teidät livenä niin mä perkele heitän tomaateilla teitä varsinkin laulajaa... voi helvetti mitä paskaa! kuunnelkaa dimmu borgirii ja children of bodomii eikä tommosta vitun kaivuu musaa... tän bändin nimi pitäs olla The Mother Fuckers!
0   +1 +2
 
Jukk. 30.06.2004
Sanomaa on, mikä on aina positiivista. Ehkä palaan asiaan vielä uudemman kerran, kun biisi on saatu miksattua valmiiksi.
0   +1 +2
 
maddista 02.07.2004
Muijarock rokkaa

rummut jää vähän jalkoihin.

Laulu on vakuuttavaa, soitto
ei oikein kulje.

Vähän ahdistavaa on kyllä,,
0   +1 +2
 
7
JM 29.06.2004
sävellys ihan jees, sanat ei kovin ..hyvät..ei. soitto onnistuu ihan OK. Eli ei huono, sanottaja saa vielä harjotella kovasti. äänitys nyt tietenki on mitä on, mutta enhän minä laitteita arvostele, vaan bändiä!
0   +1 +2
 
Disposition 29.06.2004
Laulu on hieman irrallaan muusta kappaleesta. Rakennetta on nähtävästi jopa mietitty, tosin perinteinen verse-bridge-chorus -meininki on liian arvaamatonta omaan makuuni. Muuten ihan menevä kappale: miksausta ja masterointia vielä kaipalee..
0   +1 +2
 
7
ihan hyvää biisiähän tässä vedetään. soundit nyt on mitä on,
ja soittotaitoakin kertynee ahkeran treenauksen myötä, mutta
biisistä plussaa. treeniä lisää vaan niin kyllä se siitä.
0   +1 +2
 
8
Lergoi Volacheck 28.06.2004
Tunnelmallinen kipale, jään kuitenkin odottamaan sitä viimeisteltyä versiota,
on täs biisis ainekset, mut toteutus vois olla vähän parempi. ihan jees
0   +1 +2
 
9
boozer 27.06.2004
meitsin mielest tää kyll vitun hyvä!(=
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Löytyy soittolistoilta