Melodrome

KnB | 30.04.2003 | Breakbeat
3:43

Rauhallinen, suht lyhyt rykäys. Tein wappupäivänä kun ei muutakaan tekemistä ollut - ennen kymppisäkin tuhoamiseen lähtöä. Virne silmäkulmassa vokaaleita ajatellen, älkää ottako liian vakavasti. Saattaapa tätä suuntausta tulla lisääkin, tai sitten paranneltu versio tästä jos viitsii. Ehkä kitarat tulossa.

9.27   1874 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
a98 19.11.2003
jees tosi hyvää breakbeattiä, äänimaailma on suht hyvä ja rakenne on kuosissa. tuohon biittiin olisin kaivannut vähän lisää fillejä ja kikkailua, ja muutenkin rummut olisi voitu kompuroida vähän enemmän pintaan. vokaali pätkä oli oikein hyvä, biisiin vähän personallisuutta! jotkut soundit oli vähän tähän biisiin sopimattomat ja melodiat aika tylsät esim tuo 2:42 alkava, tuossa kohtaa on hyvä painaa stop nappulaa kun kaikki on jo kuultu :) mutta oikein viihdyttävä paketti..
0   +1 +2
 
9
DesertFox 27.07.2003
Mitää valittamista, soundi rauhallinen mut pikkasen ytimekäs.
0   +1 +2
 
9
Pulssi 25.05.2003
Maittavan kuulosta näin nyypänkin korvaan. Tuo joidenkin valittama syna tuolla lopussa oli omasta mielestäni oikein kiva. Siihen olisi saanut vain tulla jotain variaatiota jossain vaiheessa. Ja biisi vähän ikäänkuin lopahti kesken, juuri kun se koukkukohta häämöttäisi siellä 4min kohdalla. Mutta tuotannollisesti tämä oli kyllä ensiluokkainen suoritus, varsinkin padit kuulostivat oikein maukkailta. Ysin saat.
0   +1 +2
 
9
glxblt 20.05.2003
Rummut vähän hiljaisella, ja laulun olisi voinut tuunata vähän eri korkeudelle, nyt se muodostaa jonkinlaisen riitasoinnun mielestäni. 2:42 äkillisesti alkava syna on vähän turhan kiksu, kuulostaa todella mauttomalta. Noin, saatiin ne huonot puolet hoideltua! :) Nyt kehumiseen: Äänimaailma on (tuota 2:42 -synaa lukuunottamatta) todella raikas ja kaunis, suorastaan tyylikäs. Soundilla ei ole mitään salattavaa, kuulostaa lähes viattomalta. Padit, laulu ja korkeampi arpeggiosyna virittää sellaiset fiilikset pystyyn, että tulee kylmät väreet. Tässä on tiettyä trance-fiilistä mukana, mistä en yleensä dnb:ssä ja breakissa pidä, suorastaan inhoan, mutta kyllä täytyy myöntää että tässä se on erittäin mukava. Älä vaan lisää sitä kitaraa mistä puhut kuvauksessa, tämän soundi ei mitään maanläheisyyttä enää kaipaa, ja kitaran ääni on mielestäni sellainen. Oikein korkealentoinen ja mystisen kaunis kappale, joka pysyy vahvasti pystyssä eikä sorru mihinkään typeryyksiin.
0   +1 +2
 
10
Laite 13.05.2003
helvetin hyvä, en voi muuta sanoa :) jäi kyllä playlistiin pyörimään.
0   +1 +2
 
9
Tämän pitkän biisin kuunteluajan(viikko) jälkeen on minun sanottava, että ei ole oikein mitään lisättävää tuohon mitä jo yllä on sanottu. erittäin hyvin toteutettua matskua jota kuuntelee erittäin mielellään ja ainoa miinus on biisin lyhyys sillä tuota iloista synaa kuuntelisi mielellään enemmänkin. Pakko vaan soittaa udeestaan ja uudestaan. Hyvä HUUKKI.
0   +1 +2
 
Mark Vera 09.05.2003
Alku oli hieno, nuo utuiset padit. Reverbiä käytetty riittävästi, mutta hillitysti. Biisinä tämä on tosin hieman ristiriitainen, komppi tuntuu pyörivän samaa looppia alusta loppuun, välillä vähän feidaten. Pistä looppi paloiksi, luovuutta ja vaihtoja peliin. Voksu on ihan ok, mutta sitä vain toistetaan. Tuo padeissa oleva gate efekti olisi sopinut myös niihin hieman eri tapaa rytmitettynä. 2:47 alkava ns. melodia on vähän.. irti biisistä. Kuten sanoin ristiriitainen. Tässä vaiheessa beatti jo puuduttaa. Tuon melodian tilalle olisi sopinut joku arabia tyyppinen reverb huilutus, jatkona tuolla voksulle. Jos nyt jotai kehua niin, tuo alku ja 1:43 oleva trumpetti (tai mikä puhallinsoitin nyt onkaan) :)
0   +1 +2
 
9
Buhis 09.05.2003
Kyllä on todella laadukasta matskua! Vokaalit sopivat tuohon kuin nyrkki silmään. Kyllähän tämä ihan hyvä biisi on, mutta taaskaan en osaa sanoa enempää, koska ei tämäntyylinen musiikki oikein kolahda :) mutta kyllä se ysi napsahtaa jo ihan soundeista ja toteutuksesta.
0   +1 +2
 
9
Oippa 05.05.2003
Hyvä biisi noi vokaalit kuulostaa aika mahtavilta :D
TUli mieleen turkki tai joku intialainen biisi mut hyvä. :)
0   +1 +2
 
Red 02.05.2003
En kyllä käyttänyt lähettämiäsi sampleja ollenkaan. Joten väärässä olet. Doa:sta saatuja sampleja ja Joorin sampleja yhdistellen, sitten tietty buzzin synat ja efut messissä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta