Kantajat

Koalitio | 26.08.2007 | Alternative Metal
5:10

1 / Valurautaiskelmä

7.95   5427 kuuntelua

Kappaleen sanat

Tulkaa, tulkaa kuolleiden kansa
Painajaisen mukana
Tulkaa tulkaa kuolleiden kansa
Painajaisen mukana
Tanssi, tanssi kuoleman renki
Vielä kerran kanssani
Tanssi, tanssi kuoleman renki
Takaisin

Pelasta, Karkoita
Vihasi pauloista
Tuo tuska takaisin

Taakka painaa saa
Saa veren virtaamaan
kiehumaan
On sydänkin turha

Saapuu takaisin
Se minkä kadotin
kahleissa
On sydänkin turta

Kylmät suomut peiton alla
Punaiset silmät sateessa
Vastaranta liian kaukana
Ja veneen pohja vuotaa

Liian paljon pahoja sanoja
Saavat vaikenemaan
Liian paljon pahoja sanoja
Entistä raskaampaa

Tuhoa, kadota sielusi siivet
Näin unelmat katoaa
Tuhoa, kadota sielusi siivet
Ole hiljaa

Karvas katkera
Tuska tukahduta
Veri vihalla punnitaan
Karvas katkera
Tuska tukahduta
Veri vihalla palkitaan

Kylmät suomut peiton alla
Punaiset silmät sateessa
Vastaranta liian kaukana
Ja veneen pohja vuotaa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fillari 29.04.2009
Veikeä kipale, raakalla asenteella, mutta jotenkin huumori pilke silmäkulmassa. EN tiedä onko tämä tarkoitettu näin, mutta aavistuksen verran löysin vedosta huumoria ja kodiaalisuutta, hauskoja nuo hiljaiset kohdat, jonka jälkeen otettan taas luulot pois. Laulajan asenteinen ääni on kyllä kova juttu. Ei mikään suuren yleisön piisi, mutta pro-asteikolla annan tästä 8, koska osaamista on mukana (sillä harrastelijoiden asteikolla tämä on 10)
0   +1 +2
 
7
Dexteri 27.01.2009
Yllätävän melodinen tuo biisin alku ja sitä olisi kuunellut enemmänkin. Onhan biisin rakenteessa toki nyansseja, mutta sanoitus ei ole oiken minun mieleeni. Lisäksi laulusolistin suoritus oli todella tulikinta jos mikä...ei saa selvää. Ihan kohtalainen biisi jos pakottaisin jonkun arvion heittämään.
0   +1 +2
 
9
lavascale 09.12.2008
No tämähän on ihan mukava ralli, vaikka aika rauhallisenoloinen onkin. Ei tässä valittamista oo, lyriikat hyviä ja lausunta oikeenkin selkeetä. I like \,,/
0   +1 +2
 
7
Ketjukuula 03.09.2008
alku oli kyllä todellakin ihan kaunis ja örinäkin vielä menee. mutta puhas laulu oli omaan kyllä aika epävireistä ja yritetään selvästi laulaa paljon matalampaa mihin ääniala antaa periksi. kaipa todella treeniä.
soittopuoli tosin tuntuu onnistuvan ja siitä ei mitään kritiikkiä. ainut miinus tässä tuo puhdas laulu oikeastaan oli. seiskan annan.
0   +1 +2
 
sake85 26.08.2008
Tämä oli erikoinen paketti, missä ei ollut tyydytty tavanomaisiin ratkaisuihin. Solistilla hyvä ääni ja selkeä ääntäminen, siitä plussaa myös.
0   +1 +2
 
8
Sikkisemppa 13.12.2007
hyvä biisi, mielenkiintonen. ja laulaja on loistava. paremmin miksattuna tää potkis varmasti vielä paremmin.
0   +1 +2
 
8
Cerefi 19.11.2007
Suorastaan piristävän omaperäistä. Ankea ja junnaava rumpukomppi, vielä angstisempi lauluääni, ja synkät sanoitukset. Meikäläiseen ei oikein ole ikinä iskenyt tällainen melankolinen ja synkkä laulutyyli, mutta kyllä tämä on ihan yleisestikin keskivertoa parempi. Kitarariffit sekä alussa että lopussa oli vähän yksinkertaiset, mutta sopivat kyllä hienosti tämän biisin muutenkin koruttomaan yleisilmeeseen. Musiikki on kyllä juuri bändin näköistä.
0   +1 +2
 
7
((((-!-)))) 04.11.2007
Progeilevainen alku, jotenkin arvasin että seuraavaksi pistetään kaikki odotukset p*skaksi. Ei minulla mitään metallia vastaan ole, mutta nuo agrepurkaus-kohdat eivät vaan nyt mielestäni toimi. No jaa, asennoitumiskysymys kaiketi. Vokaalit ei jaksa vedota, vaikka ne on ihan hyvin hoidettu. Kenties kaipaisi pientä hienosäätöä tuotantopuolella. Ehkäpä en vain kuulu kohderyhmään.
0   +1 +2
 
8
Latent 18.10.2007
kuulostaa ihan toimivalta, vaikka välillä on hieman haparoivan kuulosia kitarointeja ja vaihdoksia noihin hissutteluihin... laulaja on ihan uskottavan kuulonen
0   +1 +2
 
pohjolanvalkeus 27.09.2007
Laulaja on kyllä vahva. Herättää koko biisin eloon. Lisää nauhoitusta vaan paremmalla tuotannolla ja soundeilla niin kuulee mihin bändistä todella on.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta