Cosmic Healer [part 1]

kollektiv | 04.05.2003 | Trance
2:26

osa kaksi tulee 'sitten joskus' :: kiva eikö toki? tämä on Cosmicille. :D

8.83   1063 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
siiki 22.09.2004
Tässä on ihan mukavan kuulosta trancea...
Tähän kun saisi vokaalit niin olisi hyvä...Ainakin omasta mielestäni.
Tällaisenaankin kyllä kelpaa että kyllä tätä kuuntelee ihan vapaa-ajallakin mielellään.
Hyvää musiikkia...Saundit kohdallaan ja rakenne hyvä..Melodioissa ei valittamista eli aikaan saannos kaikin puolin hyvä kasi.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 02.06.2004
Mukavasti lähtee heti alussa käyntiin, tuli jonkinlainen pelin tunnusmusiikki mieleen, tai siis että tämä olisi vastaavaan tilanteeseen sopinut tuon alun perusteella. Melodia mukavan kuuloista, mutta niitä melodioita olisi voinut olla enemmän. Soundit kunnossa kyllä. Rummut hyvät, kick voisi kuitenkin olla tehokkaampi. Hihatteja, sun muita on sopivasti ja clap tuntuisi toimivan ihan hyvin, mutta voisi olla hiljemmalla, kun se tässä lyö hieman yli. Kaiken kaikkiaan mukavan kuuloinen biisi, mutta hieman lyhyt.
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 25.05.2004
täähä loistavaa matskua on....jaksaa kuunnella monta kertaa eikä silti löyä valittamisen aihetta....onnistunut biisi:) sait fanin:D
0   +1 +2
 
9
Cosmic Healer 08.05.2003
Että menitte sitten oikein henk.koht nimeämään biisin! Nöyrimmät kiitokset "fanin muistamisesta"! Vähempikin olisi riittänyt... No anyway, uutta matskua onkin odotettu innolla (ja kieli vyön alla). Kovasti tykkäsin tästäkin tekeleestä, toi ns. nopea startti on mukavaa vaihelua perinteisen kahden minuutin basari jumputtelun sijaan. Noi "electric hit:it" on aivan loistavat, iski ainakin meikäläiseen. Herättelevät mukavasti ja tuovat elävyyttä saundiin. Muutenkin soundipuoli kohdillaan, laadukas ja mukavan täyteläinen. Mielenkiinnolla jään odottelemaan part II ja kahdeksan minuuttista extended edittiä. Loistavaa Pojat! 9+ täräytin, miinuksia lähinnä part I:n lyhyydestä...
0   +1 +2
 
9
North Vibes 06.05.2003
Aika rankka alku :P...sopii hyvin menevään kokonaisuuteen. On kyl tykki ja intensiivinen biisi ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
8
Ressi 04.05.2003
Alku napsahtaa ihan iloisesti käymään. Ihan nätti breikkivaihe. Aika perustavaa laatua. Jäi sellanen fiilis että ois tahtonut sen toisen osan samaan pakettiin. Mutta toimivaa camaa kyllä. Näin näen asian nyt.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta