In space there is room to battle...

Koneen paluu | 12.01.2007 | Spacesynth
4:50

Eeppisissä avaruusaiheissa ja sankariheviävaikutteita ammentaen. Soitellen sotaan. Isoja syntikoita, isoja melodioita, isoja rumpuja. Soundit vaihtuneet reasoniin ja sen käyttöä tätä tehdessä vielä vähän opeteltiin.

7.00   516 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Sental 23.11.2007
Nyt ei ihan löytynyt itellä tän punainen lanka. Välillä fiilis oli kuin vanhoissa kunnon C64-biiseissä, mut sit aina joku soitin ei toiminut. Tulos oli aika kaosmainen ja melodioita oli vaikea seurata. Tässä vois olla ihan potentiaalia jos miksaisit uudestaan ja miettisit soittimia uudestaan. Keep it up!
0   +1 +2
 
7
((((-!-)))) 03.11.2007
Avaruussyntikointia vai? Ok. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan kelpuutettavan kuuloista avaruusleijailua. Konerumpusoundi on minusta aina ollut masentavan lattea, eikä tämä ole poikkeus. Ajaapa tuo kuitenkin asiansa. Biisi ei kuitenkaan tempaa mukaansa sen kummemmin, vaikka onhan tuossa oikein hyvää eeppistä tuntua. Teos jää joka tapauksessa vaikuttamaan turhan lelulta. En saa tunnelmasta kiinni.
0   +1 +2
 
Zoidberg 12.11.2007
Häiritsee helvetisti että basari on panoroitu oikealle. Rummuissa jotenkin liian konemaiset äänet. Ei toimi. Synoista tulee mieleen 80-luku. Ja se ei ollut kohteliaisuus :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat