Matoja parittelemassa

Kujanjuoksu | 31.03.2012 | --
4:13

Kappaleet vuoden 2012 maaliskuussa valmistuneelta "Sope-epos" EP:ltä.
Tulevista keikoista huudetaan lähinnä facebookissa, etsikääpä meidät sieltä.

Koko levy on kuunneltavissa mikseri.netistä ja soundcloud.comista, bon appetit.

Fyysistä versiota levystä saa tilailtua täältä: http://äx.fi/P309003

8.71   608 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

-TJ- 16.08.2012
Kiitos mainostuksesta! Tämä ensimmäinen kappale toimi tunnelmaltaan todella hyvin! Ensimmäisissä kitaraotteissa menmi itsellä hieman pasmat sekaisin, koska niin riffin tyyli kuin äänikin kuullosti eräältä riffiltäni, jonka aikoinaan keksin! Sanoituksia en kuunnellut tarkoin, annoin yleistunnelman ottaa ohjat ja tuli todella hieno ajaton kesä/syystuokion tunto! Onkohan Opeth ollut kuuntelussa? :)
0   +1 +2
 
9
Immunity DBL 22.04.2012
Ihana intro, tosi hyvä melodia... Rytmiäkin löytyy joka tosi jees. Kun laulu lähti niin taisni jopa kirkaista, tai sitten en haha! :D Ei muuta kun tätä tämmöstä lisää vaan :D Pakko sanoa että pidin paljon. :P
0   +1 +2
 
Eerik 22.04.2012
Lokin paska on aina lämmittänyt mieltä, ja tekee päästä hyvän hajuisen. Hyvät saundit, poitsut. Kitaraan vähän alaääniä lisää, ni jees
0   +1 +2
 
9
Peloukoufa 19.04.2012
Lahtelaisuudesta plussaa heti kärkeen. Muutenkin lähtee tunnelmallisesti käyntiin ja puhtailla soundeilla kiilaa päivän parhaaksi kommenttiringissä.
0   +1 +2
 
8
torchelli 18.04.2012
täähän kuulostaa melkein progelta. Hienoa, proge on aina hyvä asia. Tästä tulee snadisti sellanen haikara/liekki/absoluuttinen nollapistemäinen viba. Paremmalta tää kuulostais jos täs ois enemmän vielä ehkä sitä omaa tyyliä noissa vokaaleissa. Maneerit on jokseenkin ehkä vähän liiankin tuttuja, jos ymmärrätte mitä tarkotan. Hienoa kamaa jokatapauksessa. Soittopuoli toimii oikein mainiosti.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 11.04.2012
Kappaleen nimestä tulee mieleen tämä: http://www.youtube.com... :) Mutta ite biisi on tiukkaa kitarapoppia. 60-70-luvun saundeja, progea, mutta SILTI diggailen. Tämmösen suoraviivaisen rokin ystävälle jopa omaperäisen kuuloista. Etenkin sanat. Biisi loppuu vain keskenkaiken. Ehkäpä se tarkoituskin..
0   +1 +2
 
10
Doctor Carpenter 10.04.2012
Juu, hitsi vie. Tykkäsin näistä Kujanjuoksun biiseistä kovasti aijemminkin fanittaen niitä, nämä uudet eivät tee poikkeusta vaikka joudunkin vain nykyisin seuraamaan niitä ;) Liekin ja Kuusumun Profeetan hengessä edetään mutta omin ehdoin. Ei tätä voisi paremmin tehdä, ihailtavaa soittoa myös!
0   +1 +2
 
8
Monenlaisia assosiaatioita tulee tämän biisin osoioista. Kakkosriffi on kuin suoraan jostain Opethin kappaleesta. Mielenkiintoista taidemusaa. Dynamiikkaa kivasti osioiden välillä. Ehkä hieman olisi voinut palata eri osien teemoihin kappaleessa. Jäi hieman läpijuoksu fiilis. Mutta muuten oikein mielenkiintoinen.
0   +1 +2
 
zenri 09.04.2012
Mainiosti polveileva kappale, jossa on kepeää tarttumapintaa, mutta myös kiemuraisempia koukkuja. Tulee vähän semmosia Absoluuttinen Nollapiste -viboja tästä kappaleesta, mutta silti kuitenkin koko ajan kuulostaa ihan omalta meiningiltä eli Kujanjuoksulta. Oikein hyvä!
0   +1 +2
 
ai sieki parittelet matojen kanssa, se on hieno harrastus!! alun intro kuulosti huikeelta mut sit alko menee liian oudoksi mun makuun sori bout that!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2