Kuolemanlaaksossa huokaillaan

2:01

Näin on
onhan näin
näinhän se on kuuta kierretään.

9.82   2599 kuuntelua

Kappaleen sanat

- Kuolemanlaaksossa huokaillaan -

Niin on
onhan niin
niinhän se on kuuhun leijutaan

Näin on
onhan näin
näinhän se on kuuta kierretään

Noin on
onhan noin
noinhan se on kuussa kuljetaan


Niin päin
niinhän se on
kuolemanlaaksossa kohdataan

Näin päin
näinhän se on
kuolemanlaaksossa tarvotaan

Noin päin
noinhan se on
kuolemanlaaksossa huokaillaan


Niin näin noin, niinhän se on
kuolemanlaaksossa
kohdataan

Näin noin niin, näinhän se on
kuolemanlaaksossa
tarvotaan

Noin niin näin, noinhan se on
kuolemanlaaksossa
huokaillaan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 29.07.2008
Space sister täällä pistää mietintää hieno juttu avaruus ja humanoidi efectit yhdistettynä kuolemaan.Raju veto jo aiheenakin!
+2   +1 +2
 
10
har 29.07.2008
No perkeles.
Tämähän muistuttaa jo poppispiisiä.
Psykedeliaa ja suitsutusta on nyt ilma sakeana.
Grace Slick ja Syd Barrett ovat saaneet seuraa laaksoonsa.
+2   +1 +2
 
10
AkiVee 26.07.2008
Stemmalausunnan äärellä ollaan...ihanan synkkää maalailua, tulee hyvälle mielelle ja todellakin kuolemanlaakson huokailu kuvaa tekelettä mainiosti...mulle tulee tuosta kaikumatosta mieleen jotenkin Hendrixin Electric Ladyland, jossa sama idea toteutettiin kitaroilla. Ehkä olisin itse hieman hidastanut tuota panorointia kanavalta toiselle, nyt hieman levotonta. Loistavat on lyriikat, onhan lyriikat loistavat. Ilolla laitoin merkille ja merkille laitoin (:), että puukehrääjällä on uusi mikki hanskassa. Saapi paremmin selkoa...
+2   +1 +2
 
10
Marha 24.07.2008
aika pelottavaa oli tuon kuuntelu,silti jotenkin tämäkin oli tosi upee teos kaikinpuolin.Hyvältä kuulosti noi eri äänet vaikkakin pelottavalta:))
+2   +1 +2
 
10
korpikorppi 21.07.2008
Tästä tulee mieleeni lempisarjani Twin Peaks vain pelkillä äänitehosteilla toteutettuna. Tutkiskelin silloin sarjan kääpiön puhetekniikkaa ja pyörittelin teksitiä nurinpäin. ´Saippuakauppias' kuulostaa aika pelottavalta kun kuuntelee toisinpäin. Miten se liittyy tähän? Ei mitenkään, kunhan hölisen.
Paitsi että äänimaailma, toisto ja kalman läheisyys luovat tämän mielikuvan päähäni. Vaikka teksti ei tällä kertaa avaa tajunnanvirtaani uutta freewayta, sen tekee kuitenkin tämä äänimaisema varsin näppärästi.
+2   +1 +2
 
10
Larry Peninsula 21.07.2008
Tämä oli todella hieno kuuntelukokemus. Auttaa paljon kun kuuntelee sanojen kanssa. Hyvä että ne on tuossa. Hienoa tunnelmaa, vangitsevaa, jähmetyin vaan oudosti...
+2   +1 +2
 
BullHill mja 21.07.2008
Jasnajan Puukissa on lähtenyt kuu-ukon kanssa treffeille. Onhan se näin...melodista huokailua ja avaruustuuli heiluttelee antenneja, kilistellen niitä moduulin pintaan. Tunnelma kuolemanlaaksossa on hautajaismainen, mutta ei kai tässä manalan majoille sentään matkaa tehdä. Taitaa olla vain koti-ikävää Telluksen pinnalle. Hyvä performanssi
+2   +1 +2
 
Kvri 21.07.2008
Tosiaan. Edelleen niinkuin noissa aikaisemmissakin niin ääntäsi on todella mukava kuunnella. Nuo äänet on kyllä hienot tuolla taustalla ja ne random soundit siellä täällä luo hienosti tunnelmaa.

Mutta en sit tiiä. Jokin tässä kuitenkin silleen on että ei niin hirveemmin kuullostanu siltä joltain mun korvaan vaikka kokonaisuudessaan toimi. Hienoa työt jokatapauksessa.
+2   +1 +2
 
10
Doc* 21.07.2008
Tässä oli miellyttävä, tummahko ja sisäänpäin kääntynyt tunnelma, vähän kuin jonkun taakan alla olevan ihmisen päässä pyöriviä ajatuksia olisi päästy suoraan äänittämään aivoista. Tarkoituksellinen toisto ja monotonia toimivat tässä yhteydessä hyvin tehokeinona.
+2   +1 +2
 
10
Tommy Loose 06.08.2008
Näinhän se on, että kuolemanlaaksossa me kaikki kohdataan. Mutta siihen asti kuuntelen mielelläni näitä tunteekkaalla taiteella varustettuja hienoja teoksia!!
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta