Pimeyden Kajastus

5:44
8.70   511 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Headswirler 21.07.2010
Hyvältä kuulostaa, melodiat toimii kyl. Olisin kaivannu enemmän instrumentteja vaan, jää vähän ohuen kuuloiseksi. Esim. joku huilusoundi vaikka vois toimia hyvin tossa taustalla. Potentiaalia löytyy kyl, ei muutaku samaan malliin vaan.
0   +1 +2
 
10
bassosetä 03.07.2010
Hienoa työtä olet tehnyt. Täydet pisteet.
0   +1 +2
 
8
lönssi 02.07.2010
Vähän turhan 'iloinen' dark ambientiksi, mutta se ei haittaa sillä kappale on erittäin hyvä. Melodiat ovat hienoja, mutta tuo sointukierto on jo vähän kuultu. Lisää monipuolisuutta, erilaisia soittimia ja soundeja niin hyvä tulee :)
0   +1 +2
 
8
_moppi_ 30.06.2010
Loistavasti sävelletty kipale! Pianomelodiat pitävät hyvin otteessaan ja taustalla soivat urut luovat hyvinkin hypnoottista tunnelmaa. Biisirakennekkin on hyvin suunniteltu, eikä kyllästyminen pääse iskemään missään vaiheessa, vaan kappaleen kuuntelee mieluusti useaan otteeseen ilman tylsistymisen tunnetta. Kuitenkin jotain jäin kaipaamaan. Ehkä muutama lisäsoitin, tai harmonia olisi elävöittänyt kappaletta huomattavasti, nykyisellään tunnelma jää turhankin köykäiseksi. Oli miten oli kappale kuitenkn osoittaa, että säveltäjältä löytyy taitoa loihtia mieleen painuvia melodioita, sekä harmonioita. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!
0   +1 +2
 
Musta Jumala 20.05.2010
tuskin lienee yllätys etten jaksanu kuunnella loppuun asti, mutta en kyl muutenkaan tällasta musaa osaa arvostaa joten älä jumalauta kuuntele mun mielipidettä tästä
mut sen voin sanoa et muut soittimet ja etenki perkussiot olis kivaa
0   +1 +2
 
9
Borborygmia 17.05.2010
Täähän on aika tasokasta. Kaikenlaista möhnää olen ambientin nimissä kuullut, mutta tämä on kirkkaasti yli keskitason. MIDI-sounditkaan eivät häirinneet niin paljon kuin olisivat häirinneet jossakin toisessa tyylissä.

Rummut olisivat olleet kova sana, ja joskus biisi jäi paikalleensa toistamaan itseään,,, myöskään I-VI-VII -kierrolle en oikein lämpiä (itse sitä niin törkeästi käyttäneenä,,,), mutta ne ovat puhtaasti makuasioita - onhan tässä jylhyyttä ja mahtipontisuutta siitä huolimatta.

Nussin vielä vähän pilkkua. Dark ambient on huomattavasti raaempaa ja synkempää. Tämähän menisi radio aallossakin läpi - korkeintaan ambientia.

Vaikka tässä nyt tulikin paljon negatiivista, on jälkimaku edelleen enimmäkseen positiivinen. Jatka tätä, ota mukaan lisää instrumentteja ja kenties melodioitakin.
+2   +1 +2
 
8
Satanarchist 17.05.2010
Hienot on melodiat, tulee kyl mieleen just joku vanhempi Dimmu tai Emperor. Tosi hyvin sopis jonku bläkki biisin taustalle tai introksi.
0   +1 +2
 
9
Mahtavaa tunnelmointia taas. 9 tulemaan.
0   +1 +2