Yöhön Eksynyt

6:45
9.36   511 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Mie tunnen tämän kappaleen enemmän iloisen ja surullisen rajamaastossa. Kappaleen melodia, jos oikein kuuntelin, meni duurissa. Mutta silti sellainen ontto ja tyhjänoloinen tunnelma paistoi kappaleesta. On tultu paljon sitä uudempaa Burzumia kuunneltua, johon lisätty vähän enemmän sellainen klassisempi ja edistyneempi soittotyyli.
Mun mielestä tämä kappale menee klassisen musiikin puolelle. Ja klassinen musiikki oikein tehtynä on aina hyvää musiikkia. Jos vähän enemmän vaihtelua kappaleeseen, kuten pientä sooloa tai vähän nopeampaa sävelkulkua, niin koko paketti olisi olisi täydellinen.
Mutta mitä näenkään, tämä on improvisoitu? Jos tuo on totta, että kappale on täysin hatusta heitetty, niin pamahtaa tähän leima "Arvosana 10" ja jos ei ole täysin improvisoitu, niin se on 9½. Oli miten oli, se kuitenkin pyöristyy arvosanaan 10.
Pitää nyt tällekin faniutua, sen verran on onnistuneisuutta ilmassa.

-Isth kuittaa-
0   +1 +2
 
9
Kitara 24.09.2010
Todella hienon kuuloista, hyvin tarkkaa sormityötä. Ehkä loppua myöten olisin toivonut vähän rajumpaa otetta. Sellasta fiilistä että se ukko huojuu ja heiluu siellä pianon takana.
0   +1 +2
 
9
Musta Jumala 19.09.2010
kivaa ja rauhoittavaa ja mukavaa ilta/yömusaa
jännä keijukaisfiilis
0   +1 +2
 
BullHill mja 16.09.2010
mainio improvisoitu sävellys ja rauhoittavaa tunnelmaa... kauniita, melodisia sävelkulkuja.. mielyttävää ja rentouttavaa kuunneltavaa
0   +1 +2
 
8
Gartza1962 15.09.2010
Herkkä kappale, joka ei tunnelmallisuudestaan huolimatta voida ambientiksi kutsua... :-)) Kansanlaulumainen kokonaisuus, voisi olla lyhyempi tai sitten siinä pitäsi olla vielä enemmän variaatioita tai muuta teemaa. Improvisoituna hyvä!
0   +1 +2
 
Mr Fobias 14.09.2010
Hienoa ja todella tunteita herättävää melodian soittamista. Tykkään todella paljon. Jotenkin biisistä saisi enemmänkin aikaiseksi muillakin soittimilla höystettyinä, mutta se ei tarkoita etteikö tämä näinkin ole upea. Tulee sellainen mieleen että tämä viedään treenikselle ja kehitellään mahtipontinen biisi bändin avutuksella. Pituus olisi poikaa sellaiseen, ehkä joskus vielä teetkin niin. Tämän voisi myös joskus "raiskata" tuonne elektropuolelle, en tarkoita trance tai muitakaan tanssittavia virityksiä.
0   +1 +2
 
10
bassosetä 13.09.2010
Uskomattoman hienoa soitantaa. Täydet pisteet.
0   +1 +2
 
Groathor 12.09.2010
Todella siisti ja synkkä biisi. Ainut miinus on että pituutta on vähän liikaa, kertaantuu aika paljo samaa, mutta ei se mitään, hyvä tää oli silti :)
0   +1 +2
 
9
Kaakatus 12.09.2010
Ehdottomasti mun suosikki. Hyviä melodian kuljetuksia jotka osasivat välillä yllättääkkin. Komppaus rytmiä olisi voinut vaihtaa tuon reilun kuusi minuuttisen aikana, niin kymppi olisi rapsahtanut. Eli sillä saralla kaipaisin vielä lisää vaihtelua. Kuitenkin hyvää soittoa ja hyviä melodioita!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta