Induktio

KVMS | 22.01.2006 | Tech-House
7:15

Monotoniaa.

9.00   2175 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=183075
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Infratuna 27.02.2006
Hyvää fiilistelyä tarjottuna taavalla josta yleisestikin tykkään. Hitusen enemmän stereota ois saanu olla. Melodiat ovat aika yksinäisen kuulosia laidoilla rytmien ollessa keskellä. Täst vois tehä sellasen "more stereo" remiksin ; ). Kokonaisuutenä miellyttävä. Kuulokkeilla kuunneltuna tuo stereojuttu ehkä enemmän haittaa. Dynamiikkaa oisin myös poistanut biisistä.
0   +1 +2
 
8
h6 24.01.2006
ehkä vähän "kirpeät" soundit korviini mutta muuten hyvä ralli
0   +1 +2
 
Haava 23.01.2006
Had zeft! Monivärinen spiraali. Ruskeaa... Harmaa maailma pyörii kaikissa maanläheisissä sävyissä. Epätasainen päänheilutus typistyy lopulta monotoniseksi naputukseksi moniulotteisen avaruuden keskellä. Kaikki se mikä ei ole minun tulee tulvaisuudessa olemaan jossain muualla kuin siellä missä sen nyt väitän olevan. Kello kuuden tee pyörii kuin viisari kuolleessa kellotaulussa. Dali. Sulaa. Kello. Onomatopoeettinen lehmä. Ammuu...

Kokemus ilman happoa voi olla äärettömän emäksistä. Tässä se oli selvästi kansien välissä tiiviisti ja pysyvästi. Yksikertaisuuden alapuoleta löytyy maailmaa, joka eli ja voi hyvin siitäkin huolimatta, että mitään näkyvää ei tapahtunut.

Hienoutta.
0   +1 +2