Syyllinen

Laava | 22.04.2009 | Rock
3:57

Silmien ummistaminen ei tee sinusta syytöntä. Jollet usko, olet denialisti!

8.33   1384 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Mammatikru 13.10.2009
<3 juu "melkein naapurin rouvalle kolahtaa " tämä kappale niin että Kops vaan käy :D
0   +1 +2
 
Siddhartha 31.07.2009
Monta paskempaa bändiä/ biisiä soi jokapäivä eetterissä. Mun mielestä tää oli raikasta.
Tuhti basso on bonus. kitara soolo tulee haudantakaa ja luo stonerhenkee( On aina hyvä) mitä muuta vois sanoa. tää hyvä.
0   +1 +2
 
9
the rudi 03.07.2009
Teillä on aika persoonallinen saundi teidän biiseissä, tämäkin kappale toimii hyvin, sanatkin toimii varsin hyvin. Biisi ei ehkä teidän parhaimpia mitä kuuntelin muita, mutta toimii vallan mainiosti. Toimivaa tavaraa, rok rok!!
0   +1 +2
 
Nyhde 26.04.2009
Nytpä repäisen ja kommentoin kappaletta ensimmäistä kertaa vuosikausiin! Ties vaikka vanhat pahat tavat heräilisivät horroksestaan! Huutomerkkikiintiö alkaa muuten olla tämän kommentin osalta täynnä! Lopetan! (Narraan ehkä)

Ai että kun kuulostaa raikkaalta! Tändädädädä tändädädädä tändädädä dädädädädädä! Michka kuulostaa eka ihan vain puhtaan hurjalta ja hetken päästä aivan ammattilaulajalta. Muistelisin että joskus aiemmin laulupuoli on tuottanut minulle pienoisia suhtautumisongelmia, mutta nyt niistä ei ole jäljellä vihiäkään.

Sanat sen sijaan olivat omaan makuuni ehkä hieman turhan — miten sen nyt sanoisi — arkiset ehkäpä? Tai siis, ei tämä nyt ihan Kotiteollisuuden Ikean kalusteiden ja Apulannan asuntolainojen tasolle tipahda, mutta kyllä saman asian voisi mielestäni ilmaista laulamalla kappaleen dramaattisimmassa kohdassa jostain muusta kuin telkkarin avaamisesta.

Aika kursailemattomaan rokkiin tässä ollaan kaiketi pyritty, mutta kun katselee tuota vaikutelistaa, jossa hypähtelevät niin Led Zeppelinit kuin Sabbathitkin, tulee mieleen sellainen villi ajatus, että teidän musiikkinne saattaisi saada huomattavasti lisäpontta hieman polveilevammista kappalerakenteista. Hypähdelkää, vaihtakaa suuntaa, paahtakaa välillä vaikkapa klassisesti tuhatta ja sataa. En tosin ole aivan omimmalla maaperälläni tätä kuunnellessani, joten vaikea lopulta sanoa mitään. On vain sellainen viba. Toki uutisiin ja säähän sopii hieman maanläheisempi sovituskin.

Ja sitten se kaikken oleellisin kritiikin kohde: lisää bassoa! Ihan totta! Tuollainen riffi kuin tuossa tuo ja basso taitaa olla lähes puhdas! Tuhnusäröä ja +8dB! EI, +10db! GAAAAH! Rankkaa pitää olla!

Hmm, tämähän oli aika hauskaa. Voisi kirjoittaa joskus toisenkin. Huvittavaa, että oli aikanaan mukana ehdottamassa tänne kouluarvosana-asteikkoa ja nyt kaipaisi numeroita yhdestä viiteen. Vaikeaa on. Olisiko ihan kauhean väärin, jos tyydyn vain yksinkertaisesti sanomaan, että olette kehittyneet aika paljon siitä, kun edellisen kerran teitä kuuntelin, mutta kaipaisitte silti mielestäni lisäpotkua, enkä anna minkäänlaista arvosanaa?
+4   +1 +2
 
Petri Wozniak 25.04.2009
Selkeät soundit, mutta vähän voimattomat. Hauska idea
toisaalta - mahtipontista rock-jujua arkipäivän jaarituksilla.
Solo oli vähän voimaton ja jäi alle...mutta hauska biisi !!!
PETRI WOZNIAK (tsekkaa mun osasto artisti nimi haulla)
0   +1 +2
 
9
Zerzy 22.04.2009
Maailmanlopun suomirokkia...Näin on. Säkeistön riffi oli kiva ja toi mieleen Panteran erään biisin. Ajattelin että onkos tässä biisissä laulumelodiaa ollenkaan mutta pikkuhiljaa se sieltä löytyi. Tuo ns. marssikohta oli hieno. Vähän tuli mieleen tuon kyseisen osan sopivuus yleisesti biisiin mutta sinnehän se upposi.

Jokin kikka tästä jäi henkilökohtaisella tasolla uupumaan. Soundit kuitenkin hienot ja ihan hyvä meininki.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 21.07.2009
Lähes nu-metalmaisen nykivä kitarariffi nostattaa heti alussa nyrkkiä ilmaan. Seuraavan osan korkeammat laulut tuovat hienoa kontrastia. Kertosäteen marssikomppi luo apokalyptisiä tunnelmia pään sisäisille verkkokalvoille, eivätkä sanoituksetkaan maalaile yhtään sen sinisempiä taivaita. Kertsissä on lisäksi suunnattomasti yleisön huudatuspotentiaalia noin livekäyttöä ajatellen. Hieno osoitus siitä että tarttuvassa ja menevässä rallissa ei tarvitse välttämättä olla megamättöistä kertsiä.

Miksaus on ilmava ja tasapainoinen, kitarasoundit mahtavat (oletettavasti ainakin osittain kiitos Michkan "poliisiauton"). ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat