Tuomari

Laava | 22.04.2009 | Rock
3:35

Tuomari on aina oikeassa. Sinä et ole. Jollet usko, on hän tuomitseva sinutkin!

8.27   2092 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Olysseus 20.07.2010
En nyt tiedä mitä tähän lisätä, hyvä biisi! Laulu voisi olla ehkä vähän edempänä ja munakkaammalla saundilla miksattu ja jopa vähän kovempaa laulettu.
0   +1 +2
 
aarof 18.07.2010
Tehokas lead-kitara ja aika hauskoja kuvioita sillä. Takova sanoitus hyvä.
0   +1 +2
 
Siddhartha 31.07.2009
Jylisee helvetin mellevästi. rockrock
0   +1 +2
 
Haava 16.06.2009
Tiukat riffit. Tuotannosta pitää sanoa sekä tästä, että tuosta "Syyllinen"-biisistä, että itse tykkään tästä suoraviivaisesta saundimaailmasta. Kaikki turha pois ja vain ROCK! Laulua ei ole yritetty peittää mihinkään kaikuihin.
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 08.05.2009
Tässä on tanakkaa groovea tarjolla....Riffi runnoo makeesti läpi biisin...Vaikutteet on kuultavissa.
Säkeistön laulut tomii...Pientä tökkimistä on tossa kertsin kohalla,mutta toimittaa virkansa kuitenkin.
Erikoinen biisi kaikenkaikkiaan.Meininki on kohillaan.
0   +1 +2
 
Nyhde 26.04.2009
Ylpeän toisluokkainen jämäkansalainen ilmoittautuu!

Taas on niin tarttuva pääriffi, että neulaset karisee ja oksakki pois! Vaan vaan, mitäs ihmettä? Tämäkö sitten loppuikin jo?! Ei tällainen peli kuulkaas vetele alkuunkaan. Tämän esityksen perusteella olen entistä vakuuttuneempi tuossa äskeisessä Syyllisen kommentissa ounastelemastani mahdollisuudesta: teidän pitää ruveta vääntämään progempaa musiikkia.

Joo kuulkaas, aloitatte vähän tunnelmoinnilla. Hiukan rumpua sinne tai tänne, PYSÄHDYS! IHAN SIKANA ROKKIA! Sit saa laulaa. Sit voi taas rokata kun on laulanut hetken aikaa. Sit pitää pitää väliosio ja sit lauletaan taas. Ja kappaleen voi lopettaa kakofoniasinfoniaan.

Olen kyllä todella vieraalla maaperällä. Tuntuu tavallaan, että tuo mainio riffittely ansaitsisi ympärilleen monimutkaisemman ja kutkuttavamman kasvuympäristön, jossa se nousisi selkeämmin esiin. Nyt poljetaan aika pitkälti parin eri kappaleenosan välillä, eikä varsinaista kontrastia pääse juurikaan syntymään, minkä tähden kappale ei lopulta iske edes loistavasta pääriffistään huolimatta täydellä teholla. Se on oikeasti todella sääli, sillä tuo muutaman soinnun juntta on niin pirullisen tehokas, että välillä ihan hengästyttää.

Rumpuihin kiinnitti muuten huomiota. Hyvää työtä siellä takana!

Ei mutta niin, progeva kehiin! Ai joo ja antakaa Nikolle särö ja lisää desibelejä. Se on moro!
0   +1 +2
 
9
Petri Wozniak 25.04.2009
Hei minusta parempi biisi kuin tuo "Syyllinen". Rytmi ja kitara toimii hyvin, vähän "kertosäe" melodiassa jätti, vaikka lyyrikat siinä iskikin hyvin... Soolokin napsahti kokonaisuuteen. HYVÄ BIISI !! PETRI WOZNIAK
0   +1 +2
 
9
the rudi 14.05.2009
Hemmetin hyvä ralli, lyriika puolikin kunnossa:) Rok Rok !
0   +1 +2
 
9
Veneficus 21.07.2009
Tässäpä on tiettyä modernimman-aikakauden suomirokki-vibaa. Siis nimenomaan sellaisella hyvällä tavalla. Varsinkin kun vokalisoinnissa on uskallettu ottaa askel kohti nykyaikaista runonlaulantaa (tunnetaan myös hipitihoppina asiaan vihkiytyneiden parissa). Kertsissä murjoo tässäkin raskaalla lekalla samalla tavalla kuin "Syyllisessä". Lopun soolo olisi saanut olla miksauksessa mielestäni hieman enemmän pinnassa, sen verta hienolta heiluttelulta kuulosti. Lyhyt ja ytimekäs rykäisy!
0   +1 +2