SAT Aardcoa

3:10

Oldskool hardcorea säröllä ja hooverilla.
Lauantai-iltapäivän kahden tunnin aivot-narikkaan sessio. Nauttikaa, ja nauttikaakin rakkaat ystäväiseni KOVAA.

9.00   1943 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
Falter 02.08.2006
HappyHC tai Partycore :P Melkosta soppaa tämä =D
Kumma loppu, siksi annettu numero mikä on :| Se ei sovi tälle biisille
0   +1 +2
 
10
Snaggo 13.02.2006
oijoi! Parasta hardia mitä olen kuunnellut aikoihin. vingutukset, hooverit, puhdas ääni...mahtavaa.
0   +1 +2
 
7
-TripleJ- 05.02.2006
no kyllähän toi vinkuna sopi hyvin tohon biisiin. Hmm... biisi olis muute saanu olla huomattavasti pidempi. Se oli aivan liian lyhyt.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 27.11.2005
Jalka alkoi vipattamaan heti ensitahdeista ja pääkin tuntui mukavasti nyökyttelevän! Osaapa olla ihan helevetin hieno ralli! Soittolistallehan tämä joutuu:) Soundit ja melodiat eivät mielestäni olisi voineet paremmin biisiin istua. Tämä on sitä niin sanottua laatumättöä!
0   +1 +2
 
9
Stocco 29.10.2005
Kalaforn, Happy HC:ta ei vaan voi kuunnella liikaa! Siksi tämä rokaa. Ehanata paukutusta. Tommonen hooverrenkutus ja tiukat potkut perseelle on viime aikoina ollu harvinaista herkkua. Kyl sä Laihanen osaat ku teet just semmosii genrei mitä rakastan. Harmi ku tää on niin lyhyt. Itsehän aina teen vartin pommituksen, koska lyhyempää joutuu vaan luupittaa ihan liikaa. Nyt kyl vähän sylettää ku ei voi soittaa KOVAA.

LISÄÄ! LISÄÄ!
0   +1 +2
 
9
Rion 28.09.2005
Manna Mamma Miia!! Vinkuat ja riffikikkailut yhdessä järkkymättömän alapään kanssa, auts! Voin vain kuvitella minkäasteisessa huurussa olet ollut kun tätä oot väsänny. Tais olla niskat kipeenä seuraavana päivänä?
Loisteliasta mättöä, toimii tähän tilaan ku piru!!
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 10.09.2005
Särökick ja ärsyttävä mieltäraastava melodia, pistävät kyllä kehon heilumaan, no, pikku hyppelyjä sinne tänne välilläkin, penkistä nousematta. ;) Bassolinjassa jotain ilon makuakin selvästi, se pisti vähäksi aikaa vittumaisen virnistyksen kasvoille, mutta äkkiäpäs siihenkin tottuin ja jo kolmannella kuuntelukerralla se iloisuus oli pyyhkiytynyt jo kokonaan pois siitä - tai no, mielestä katosi se vittumainen olo ainakin. Kova vetohan tämä oli, voisin jopa kehutkin antaa, en ole nääs ennen tämäntyyppisestä HC:sta pitänyt tai, Happy HC:ta tullut on kyllä kuunneltua, liikaakin. Tämä oli vain niin hyvä, en kyllä muutakaan sanoa osaa. ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat