Better Place

Länä | 20.12.2005 | House
5:02

Kesästä haaveilevaa housee miesvokaaleilla

8.25   872 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=175894
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Mercedez 26.12.2005
Olen aika eri linjalla, mitä aiemmat kommentoijat. Tausta on aika peruskamaa, ei niinkään ammattimaista, sillä se seuraa peruskaavaa, eikä siitä saa oikein mitään irti. Vokaaleja en menisi haukkumaan, niissä kun ei ole mielestäni mitään muuta huonoa, kuin kaiken arvostuksen alentava älyttömän huono englannin lausunta. Sitäpaitsi kappale taitaa olla liian vaisu ja vaihtelun vähäinen, ettei se välttämättä menisi edes clubilla. Seiska.
0   +1 +2
 
Ayahuasca 25.12.2005
juu sanoisimpa melkein samaa kuin Jay...
pieni tunkkaisuus paistaa kipaleesta tosin.. hieman kirkkaampaa olisin toivonut varsinkin auringon paisteesta laulettaessa...
muuten erittäin ammattimaista jälkeä. rakenne erittäin hyvä..
voksujen rakentelusta/panostuksesta/tunteesta miinusta.. muuten aika jees kip-pale :)
0   +1 +2
 
10
FLUX 20.12.2005
Erittäin toimiva disco/house systeemi. Tuotannollisesti ja melodisesti korkealuokkainen ja atmosfäärinen tuotos. Myös vokaalit toimivat eli sopivat kuvioon erinomaisesti. Biisissä on tyyliin sopivat sofistikoituneet soundivalinnat ja genren edellyttämä harmoninen kokonaissoundi-maailma on hyvin balanssissa. Tämä biisiähän on selkeästi löytö, rentoutta ja uskottavuutta löytyy; kyseessä on ilman muuta lajityyppinsä valio. Persoonallisuuttakin eli omaa näkemystä löytyy, vaikkakin tämä oli soundi- ja 'yleistunnelmapolitiikaltaan' tavallaan pastissi, eli syvällisempää lajityyppituntemusta osoittava - ja lajityyppinsä parhaita perinteitä kunnioittava ja niistä ammentava - teos. Kuitenkaan tässä biisissä kyse ei missään tapauksessa ole 'passiivisen näkemyksen' retroilusta. Jatka ihmeessä samalla tyylitietoisella ja letkeän rullaavasti eteenpäin potkivalla disco/house linjalla, siihen lajityyppiin sinulla on tiukka tatsi. Tulee toki mieleen sekin että kannattaisiko lisäksi kokeilla/kehittää taitoja muidenkin electrogenrejen puitteessa, josko osaamisesi välittyisi muissakin genreissä liikkuessasi. Ja vielä uudestaan pitää korostaa vokaalipuolen toimivuutta, sehän oli tässä stygessä eräs selkeä vahvuus jota kannattaa (aina tarvittaessa) hyödyntää myös jatkotuotoksissa, lajityypistä riippumatta. Toki tästä biisistä jää vaikutelma että joka tapauksessa mielellään kuulisi lisää tuotantoasi tämän nimenomaisen lajityypin - housen, disco/housen - puitteessa. Hienoa työtä ! Jatka samaan malliin ! Toivottavasti tämä biisi löydetään eli nousee laajempaan tietoisuuteen, isomman kuulijakunnan iloksi !
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat