Uke'n'Roll (all nite long)

Lele & the Mighty Ukes | 03.01.2019 | Folk
2:37

New year has arrived, and though Lele is older in age, he often stresses: "age is just a number" (..yeah and death only letters.. blah blah blah). Celebrating earth's new roundtrip around the sun, Lele wanted to rock a little, but unfortunately his hips won't, so Lele has to settle rolling around nearest palm tree (all nite long).

9.00   28 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Nimihemmo 14.01.2019
Kiva, huoleton melodia, akustisia kielisoittimia stereokuvan laajuudelta ja RYTMIMUNAA, tuota suosikkirytmisoitintani! :-) Mistäs Sä kontrabasson oot saanut? Mukava old timer-poljento tässä. On kotonaan tässä projektissa.
+2   +1 +2
 
digius 08.01.2019
Kiitos kommentista "jarpat". Tarkkakorvainen kyllä olet, kun huomasit tuon pienen "noston". Itse en ollut kiinnittänyt mtn huomiota, vasta kun nyt kuunnellessani daw:ista waveina, josta ei löytynyt mtn oikeeta syytä tuolle. Itse epäilisin että olen soiton aikana korjannut snadisti akkarin asentoa, ja konkkamikki on sen sitten "rekisteröinyt" . :-)
+1   +1 +2
 
jarpat 07.01.2019
Uudenuutukaista ukematskua taas lisää, yeah! Ukulele on kiva kuin kissanpentu ja niin kiva oli kipalekin. Sanatkin syntyisi varmaan helposti näin mukavaan musiikkiin. Jostain syystä outro oli kovasti mieleinen, mutta onko signaaliketjussa pätkimistä? N. 2 min kohdalla tuntui, että "jotakin aukesi"? Eikä ollut tällä kertaa korva, koska sama toistui aina samassa kohdassa uudelleen kuunnellessa..?
+2   +1 +2