Less Than One - The Verdict

7:02

[ve:dikt] /The Verdict On biisin oikea nimi , ja biisi on jo hieman vanhempi noin 3kk ja ensimmäisiä lt1 soundimaailman biisejäni.

9.00   596 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=93115
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Drakmin 15.12.2004
Soundimaailma kunnossa, laadukkaat intrumentit. Rumpupuoli toimii, kaikki kunnossa mutta... Tuntuu kuin tässä olisi kaikki tehty niin hyvin kuin mahdollista samalla unohtaen kokeilunhalu ja persoonallisuus. Siis joku yksi kunnon idea tähän sekaan ja loistotuote olisi. Ehkäpä odotukset vaan olivat liian korkealla koska biisi alkaa niin laadukkaan oloisesti. Teknisesti loistatavaraa, ja tuo delay : noin massiivisena se on vaikea saada toimimaan ilman että se sotkee biisiä mutta tässä se on onnistunut. Eli joku rohkea systeemi tähän mukaan, ihan mikä vain, ja biisi nousisi uusiin ulottuvuuksiin. Kaikkihan toimii kontrastien avulla, eli kun kaikki on nyt näin laadukasta jne. niin jokin karhea soundi voisi toimia ja erottua. Positiivinen yllättäjä soundien osalta.
0   +1 +2
 
9
Marison 11.12.2004
Ai, rakastan tunnelmallista musiikkia, ja varsinkin koneellista sellaista. Tässä on jälleen osuttu sinne ja syvälle. Eritoten mieleen tulee tunnelma klubilla alkuillasta - ja tupakkanurkkaus. Hmm.. tekee mieli lähteä lanteita hetkuttamaan röyhkeän itsevarmasti ja ylimielisesti.

Progressiivisuutta löytyy mukavasti, mutta edelleen kaipaisin vaihtelua sun tuotannosta. Bassolinja saisi mukailla taustalla ihanasti ujeltavaa, sameaa sointukuviota. Toisi vaihtelua, ja lisäisi kappaleen ikää soittolistalla merkittävästi. Muuten mukavat breakbeat-välikohtaukset ja leijailut rytmittävät sopivasti, mutta aikas pitkällä kaavalla kappaletta. Olennaisimman tiivistäminen on joskus kokeilemisen arvoista.. :)

Soundit ovat jälleen hyviä, eritoten se taustaujellus. Lisäksi oon ilonen että sulla rummut toimii hienosti ja tyylikkäästi. Ne antavat uskottavuutta ja ryhtiä. Masterointi on tyylikästä ja genreen sopivaa. Kaiut sulautuvat kompressoriin enemmän kuin tyylikkäästi. Melodiaan voisi pistää hieman pienempikestoisemman delayn, mutta pikkujuttu tuo.

Yllättävillä nostatuksilla ja pienellä määrällä intensiivisyyttä tästäkin saisi unohtumattoman elämyksen ja monta kierrosta soittolistalla.. Kaikkiaan mainiota progettelua.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 03.11.2004
Kivan utuinen alku. Jälleen sulla on aika svengaava basso. Kuulostaa lupaavalta ja erittäin kauniilta. Kaipaisin vain taustalle jotain padin tai stringin tynkää. Kappale on aika pitkä, että jotain pientä vaihtelua voisi kehittää lisää. Masterointi on onnistunut, vaikkei ehkä niin hyvin kuin siinä customizerealize- biisissä, mut soundeissa en löydä mitään valitettavaa. Kappaleessa on pari mukavan retroa soundia. Kitara soundi on ihana… Onko toi arpeggio ääni kitaran kaikua (feedbackiä) joka on tullut itsestään vai täysin lisättyä… anyway se on tässä biisissä ehdottomasti paras osuus, siis kun se kuuluu kitara melodian kera. Tää on niin kuin jotain housen, trancen, ja chillailun sekoitusta… toimii=) Kaiku efektitkin on sulla tässä biisissä paremmin kuin kohdallaan. Lisää vain monipuolisuutta, efektejä ja jotain stringintynkää, niin biisi svengaa täydellisesti. Ei aivan niin hyvä kuin se customize –biisi, mut aika lähellä. Tässä on tosi paljon samaa tyyliä, kuin gustav- projektissa. Melkein voisi sanoa että tyylin tunnistaa. Jälleen varsin onnistunut hämyisen kaunis kipale. En kyllä yhtään kadu kun faniuduin. 9.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat